Denne varianten av amerikansk cornbread er som navnet tilsier litt søtt, og passer perfekt som tilbehør til smakfulle retter som chili, hot wings og fried chicken. Bruk en rund ildfast eller kakeform, 28 cm i diameter.
Denne varianten av amerikansk cornbread er som navnet tilsier litt søtt, og passer perfekt som tilbehør til smakfulle retter som chili, hot wings og fried chicken. Bruk en rund ildfast eller kakeform, 28 cm i diameter.
Sett ovnen på 200 grader. Spray formen med formfett eller smør.
Bland alt det tørre i en bolle. Tilsett deretter egg, melk og olje og bland det godt sammen med en sleiv eller lignende. Unngå å bruke visp, den skaper luft og ødelegger røren.
Hell røren i formen og la den steke i ovnen i 20-25 minutter.
Bon appetit!
Sett ovnen på 200 grader. Spray formen med formfett eller smør.
Bland alt det tørre i en bolle. Tilsett deretter egg, melk og olje og bland det godt sammen med en sleiv eller lignende. Unngå å bruke visp, den skaper luft og ødelegger røren.
Hell røren i formen og la den steke i ovnen i 20-25 minutter.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto