Bakst - Alle våre oppskrifter

Bakst

Brød, boller og småkaker. Alle våre beste oppskrifter for deg som elsker duften av hjemmebakst!

Gå til lagrede oppskrifter
populære filtre
måltid
egenskap
type rett
ingrediens
1
av18

Brødmat til hverdags og fest

Er det en ting som hever frokosten til nye høyder, så må det være fersk brødmat! Og enda bedre smaker den om den er hjemmebakt. Et nystekt brød med favorittpålegget er faktisk noe av det bedre vi kan tenke oss å starte dagen med. Her finnes det mange varianter - ønsker du å tilføre ekstra fiber er grovbrød kanskje ditt foretrukne valg, mens de lyse brødene er nydelig å servere ved siden av gryter og supper, eller å lage mesterlige toast-kreasjoner av. I helgen er rundstykker en god måte å variere lunsjen på, og restene brukes i matpakken uken etter.

Dessertbakst

Uansett om du skal bidra til dessertbordet på jobben eller bare vil unne deg noe ekstra godt en vanlig hverdag, er søt bakst av ulike slag alltid en god idé. Boller med og uten rosiner eller andre typer fyll, bringer glede til både barn og voksne. Eller hva med å prøve en av våre oppskrifter på muffins? Her kan du eksperimentere med forskjellige smaker på røre og topping. Er det en spesiell anledning kan de også strasses opp med spiselig pynt av diverse slag.

Bakst til høytidene

Noen typer bakst er spesielt populære under de ulike høytidene. I jula er du kanskje en av dem som lager sju slag julekaker? Hos Godt kan du finne sju slag og mer til - alt fra smultringer til pepper- og kransekaker. Jula varer helt til påsken for noen, og når julebaksten er spist opp kan du for eksempel begi deg ut på å berike kakeboksen med noen søte påskeboller. Når mai du skjønne milde vises i kalenderen, er det kanskje bakst til nasjonaldagen som er mest aktuelt. Her kan du til og med finne bakst til for eksempel halloween!

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?