Til hovedinnhold

Kyllingsalat

25 min

Server med bagetter eller ristet loff som er smurt med hvitløkssmøret.

Lagret av 139 brukere
Kyllingsalat

Server med bagetter eller ristet loff som er smurt med hvitløkssmøret.

Lagret av 139 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 3 skive(r) bacon, i biter
  • 1 stk kylling
  • 1 stk issalathode
  • 12 stk cherrytomater
  • 1 stk stangselleri, i bitte små biter
  • 0.5 stk agurk, i terninger
  • 150 g sukkererter, delt i to
  • 150 g gulost, i terninger (bruk den osten du foretrekker)
  • 2 skive(r) loff, uten skorpe, i terninger
  • smør
  • salt, etter smak
  • pepper, etter smak
  • 4 stk egg, kokt etter eget ønske

Hvitløkssmør

  • 1 fedd hvitløk, knust
  • 1 ts sennep
  • 100 g smør

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 skive(r) bacon, i biter
  • 1 stk kylling
  • 1 stk issalathode
  • 12 stk cherrytomater
  • 1 stk stangselleri, i bitte små biter
  • 0.5 stk agurk, i terninger
  • 150 g sukkererter, delt i to
  • 150 g gulost, i terninger (bruk den osten du foretrekker)
  • 2 skive(r) loff, uten skorpe, i terninger
  • smør
  • salt, etter smak
  • pepper, etter smak
  • 4 stk egg, kokt etter eget ønske

Hvitløkssmør

  • 1 fedd hvitløk, knust
  • 1 ts sennep
  • 100 g smør
Stek bacon på lav varme til det blir sprøtt. Kok egg etter eget ønske.
Plukk kjøttet fra beina på en stekt kylling (gjerne ferdigstekt fra butikken) og ha i en bolle.
Fjern de ytterste lagene fra salaten og kutt den grovt. Del tomatene i to og ha i bollen sammen med stangselleri, agurk, sukkererter og ost. Ha i baconet.
Ha i smør i pannen og stek loffterningene gylne og ha i bollen.
Lag hvitløksmør ved å blande smør, hvitløk og sennep. Smør på bagettene.
woman cooking

Bon appetit!

Stek bacon på lav varme til det blir sprøtt. Kok egg etter eget ønske.
Plukk kjøttet fra beina på en stekt kylling (gjerne ferdigstekt fra butikken) og ha i en bolle.
Fjern de ytterste lagene fra salaten og kutt den grovt. Del tomatene i to og ha i bollen sammen med stangselleri, agurk, sukkererter og ost. Ha i baconet.
Ha i smør i pannen og stek loffterningene gylne og ha i bollen.
Lag hvitløksmør ved å blande smør, hvitløk og sennep. Smør på bagettene.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?