150 g gulost, i terninger (bruk den osten du foretrekker)
2 skive(r) loff, uten skorpe, i terninger
smør
salt, etter smak
pepper, etter smak
4 stk egg, kokt etter eget ønske
Hvitløkssmør
1 fedd hvitløk, knust
1 ts sennep
100 g smør
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
3 skive(r) bacon, i biter
1 stk kylling
1 stk issalathode
12 stk cherrytomater
1 stk stangselleri, i bitte små biter
0.5 stk agurk, i terninger
150 g sukkererter, delt i to
150 g gulost, i terninger (bruk den osten du foretrekker)
2 skive(r) loff, uten skorpe, i terninger
smør
salt, etter smak
pepper, etter smak
4 stk egg, kokt etter eget ønske
Hvitløkssmør
1 fedd hvitløk, knust
1 ts sennep
100 g smør
Stek bacon på lav varme til det blir sprøtt. Kok egg etter eget ønske.
Plukk kjøttet fra beina på en stekt kylling (gjerne ferdigstekt fra butikken) og ha i en bolle.
Fjern de ytterste lagene fra salaten og kutt den grovt. Del tomatene i to og ha i bollen sammen med stangselleri, agurk, sukkererter og ost. Ha i baconet.
Ha i smør i pannen og stek loffterningene gylne og ha i bollen.
Lag hvitløksmør ved å blande smør, hvitløk og sennep. Smør på bagettene.
Bon appetit!
Stek bacon på lav varme til det blir sprøtt. Kok egg etter eget ønske.
Plukk kjøttet fra beina på en stekt kylling (gjerne ferdigstekt fra butikken) og ha i en bolle.
Fjern de ytterste lagene fra salaten og kutt den grovt. Del tomatene i to og ha i bollen sammen med stangselleri, agurk, sukkererter og ost. Ha i baconet.
Ha i smør i pannen og stek loffterningene gylne og ha i bollen.
Lag hvitløksmør ved å blande smør, hvitløk og sennep. Smør på bagettene.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto