Smelt smøret i en gryte, rør inn mel, spe med melk under omrøring. Kok opp og la sausen koke noen minutter.
Ta av kjelen fra platen, tilsett osten (spar parmesanen) og la den smelte.
Kok blomkålen mør. La den renne av. Legg den i en smurt, ildfast form. Hell ostesausen over, topp med revet parmesan, og sett formen i ovnen i ca 20 minutter.
Stek spekeskinken eller bacon til det blir sprøtt i litt smør eller margarin.
Dryss gressløk over blomkålen, og spis med stekt spekeskinke eller sprøstekt bacon.
Serveres med godt brød.
Bon appetit!
Sett ovnen på 220 grader.
Smelt smøret i en gryte, rør inn mel, spe med melk under omrøring. Kok opp og la sausen koke noen minutter.
Ta av kjelen fra platen, tilsett osten (spar parmesanen) og la den smelte.
Kok blomkålen mør. La den renne av. Legg den i en smurt, ildfast form. Hell ostesausen over, topp med revet parmesan, og sett formen i ovnen i ca 20 minutter.
Stek spekeskinken eller bacon til det blir sprøtt i litt smør eller margarin.
Dryss gressløk over blomkålen, og spis med stekt spekeskinke eller sprøstekt bacon.
Serveres med godt brød.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto