Stek løken i en stekepanne med smør over middels høy varme til den er myk og gyllen.
Stek potetene i smør på middels varme til de er gjennomstekt. Hell på fløte og la det koke inn noen minutter. Smak til med salt og pepper.
Ha karbonadedeigen i en bolle og tilsett saltet. Kna deigen med hendene i et par minutter til saltet er blandet inn og deigen blir litt seig. Tilsett pepper, eggeplomme, rødbeter og -lake og kapers. Bland godt og form farsen til store kjøttkaker. Stek i smør i 3-4 minutter på hver side, til kakene er nesten gjennomstekt.
Kok aspargesbønnene i saltet vann til de er møre, men fortsatt sprø, 3-5 minutter.
Server kjøttkakene med poteter, aspargesbønner, syltet løk og sylteagurker.
Bon appetit!
Stek løken i en stekepanne med smør over middels høy varme til den er myk og gyllen.
Stek potetene i smør på middels varme til de er gjennomstekt. Hell på fløte og la det koke inn noen minutter. Smak til med salt og pepper.
Ha karbonadedeigen i en bolle og tilsett saltet. Kna deigen med hendene i et par minutter til saltet er blandet inn og deigen blir litt seig. Tilsett pepper, eggeplomme, rødbeter og -lake og kapers. Bland godt og form farsen til store kjøttkaker. Stek i smør i 3-4 minutter på hver side, til kakene er nesten gjennomstekt.
Kok aspargesbønnene i saltet vann til de er møre, men fortsatt sprø, 3-5 minutter.
Server kjøttkakene med poteter, aspargesbønner, syltet løk og sylteagurker.