Skihopper Anders Fannemel hopper aldri over frokosten. Og en god frokostblanding er blant favorittene.
- Jeg er avhengig av en god frokost for å få i gang kroppen, særlig før harde styrkeøkter og lange dager i hoppbakken, sier han i boken «Gull i munn - Idrettsheltenes egne favorittoppskrifter».
Skihopper Anders Fannemel hopper aldri over frokosten. Og en god frokostblanding er blant favorittene.
- Jeg er avhengig av en god frokost for å få i gang kroppen, særlig før harde styrkeøkter og lange dager i hoppbakken, sier han i boken «Gull i munn - Idrettsheltenes egne favorittoppskrifter».
Ha alt det tørre (men ikke frukt/bær) i en bolle og bland det godt.
Ha fruktjuice, olje og honning i en kasserolle og varm det opp.
Hell juiceblandingen over grynene og bland det godt sammen.
Fordel blandingen utover et stekebrett med bakepapir.
Stek midt i ovnen på 140 grader (på vanlig over- og undervarme) i 40–50 minutter, til blandingen er jevnt brun. Vend blandingen med jevne mellomrom for at alt skal bli likt stekt.
Tilsett tørket frukt/bær og nøtter, hvis du ønsker.
Avkjøl på brettet og fyll så blandingen i tette bokser eller store norgesglass.
Bon appetit!
Ha alt det tørre (men ikke frukt/bær) i en bolle og bland det godt.
Ha fruktjuice, olje og honning i en kasserolle og varm det opp.
Hell juiceblandingen over grynene og bland det godt sammen.
Fordel blandingen utover et stekebrett med bakepapir.
Stek midt i ovnen på 140 grader (på vanlig over- og undervarme) i 40–50 minutter, til blandingen er jevnt brun. Vend blandingen med jevne mellomrom for at alt skal bli likt stekt.
Tilsett tørket frukt/bær og nøtter, hvis du ønsker.
Avkjøl på brettet og fyll så blandingen i tette bokser eller store norgesglass.