Til hovedinnhold

Quiche Lorraine

45 min

Quiche Lorraine med sprøstekt bacon.

Lagret av 192 brukere
Quiche Lorraine

Quiche Lorraine med sprøstekt bacon.

Lagret av 192 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 150 g smør
  • 250 g hvetemel
  • 2 ss vann, kaldt vann
  • 2 dl melk, eller fløte
  • 4 stk egg
  • 150 g gulost, revet
  • 3 skive(r) bacon
  • 1 stk purreløk, bare den hvite delen

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 150 g smør
  • 250 g hvetemel
  • 2 ss vann, kaldt vann
  • 2 dl melk, eller fløte
  • 4 stk egg
  • 150 g gulost, revet
  • 3 skive(r) bacon
  • 1 stk purreløk, bare den hvite delen
Kjør smør, mel og vann i en kjøkkenmaskin (eller smuldre med hendene). Press deigen ut i en paiform og prikk med en gaffel før den forstekes på 200 grader i 10 minutter.
Stek baconet sprøtt på lav varme. Stek purren myk. Pisk egg og melk eller fløte, og bland med ost. Fordel bacon og purre i paiformen og hell over eggeblandingen. Stekes i ca. 30 minutter på 175 grader.
woman cooking

Bon appetit!

Kjør smør, mel og vann i en kjøkkenmaskin (eller smuldre med hendene). Press deigen ut i en paiform og prikk med en gaffel før den forstekes på 200 grader i 10 minutter.
Stek baconet sprøtt på lav varme. Stek purren myk. Pisk egg og melk eller fløte, og bland med ost. Fordel bacon og purre i paiformen og hell over eggeblandingen. Stekes i ca. 30 minutter på 175 grader.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?