Til hovedinnhold

Quiche Lorraine

45 min
8 varer
192
Quiche Lorraine

Quiche Lorraine med sprøstekt bacon.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 150 g smør
  • 250 g hvetemel
  • 2 ss vann, kaldt vann
  • 2 dl melk, eller fløte
  • 4 stk egg
  • 150 g gulost, revet
  • 3 skive(r) bacon
  • 1 stk purreløk, bare den hvite delen

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 150 g smør
  • 250 g hvetemel
  • 2 ss vann, kaldt vann
  • 2 dl melk, eller fløte
  • 4 stk egg
  • 150 g gulost, revet
  • 3 skive(r) bacon
  • 1 stk purreløk, bare den hvite delen
Kjør smør, mel og vann i en kjøkkenmaskin (eller smuldre med hendene). Press deigen ut i en paiform og prikk med en gaffel før den forstekes på 200 grader i 10 minutter.
Stek baconet sprøtt på lav varme. Stek purren myk. Pisk egg og melk eller fløte, og bland med ost. Fordel bacon og purre i paiformen og hell over eggeblandingen. Stekes i ca. 30 minutter på 175 grader.
woman cooking

Bon appetit!

Kjør smør, mel og vann i en kjøkkenmaskin (eller smuldre med hendene). Press deigen ut i en paiform og prikk med en gaffel før den forstekes på 200 grader i 10 minutter.
Stek baconet sprøtt på lav varme. Stek purren myk. Pisk egg og melk eller fløte, og bland med ost. Fordel bacon og purre i paiformen og hell over eggeblandingen. Stekes i ca. 30 minutter på 175 grader.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?