rask

Laks i folie med asparges og appelsin

25 min

Dette er en kjapp hverdagsrett med gode smaker. Laksen får en frisk vri med revet appelsinskall, -saft og -båter. Fisk og grønnsaker legges i aluminiumsfolie og stekes i ovnen.

333 har lagret denne
Laks i folie med asparges og appelsin

Dette er en kjapp hverdagsrett med gode smaker. Laksen får en frisk vri med revet appelsinskall, -saft og -båter. Fisk og grønnsaker legges i aluminiumsfolie og stekes i ovnen.

333 har lagret denne
4
porsjoner
  • 4 stk laksefilet
  • 1 stk appelsinskall, revet
  • 2 stk appelsin, i båter, uten skall
  • 1 stk purreløk, i skiver
  • 8 stk asparges, i skiver på langs
  • 2 stk gulrot, revne
  • 1 bunt dill, hakket
  • 2 ss olivenolje
  • salt
  • pepper
  • 2 ss appelsinjuice
Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk laksefilet
  • 1 stk appelsinskall, revet
  • 2 stk appelsin, i båter, uten skall
  • 1 stk purreløk, i skiver
  • 8 stk asparges, i skiver på langs
  • 2 stk gulrot, revne
  • 1 bunt dill, hakket
  • 2 ss olivenolje
  • salt
  • pepper
  • 2 ss appelsinjuice
Sett ovnen på 200 grader.
Bre ut fire aluminiumfolieblader og legg lagvis gulrøtter, purre, asparges, revet appelsinskall, appelsinbåter og laksefilet.
Krydre med salt, pepper, appelsinsaft, ½ spiseskje olivenolje i hver foliepakke.
Vik sammen pakken og sett i ovnen i 5 - 8 minutter.
Dryss over dill før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Sett ovnen på 200 grader.
Bre ut fire aluminiumfolieblader og legg lagvis gulrøtter, purre, asparges, revet appelsinskall, appelsinbåter og laksefilet.
Krydre med salt, pepper, appelsinsaft, ½ spiseskje olivenolje i hver foliepakke.
Vik sammen pakken og sett i ovnen i 5 - 8 minutter.
Dryss over dill før servering.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?