Laks i folie med asparges og appelsin
25 min
Dette er en kjapp hverdagsrett med gode smaker. Laksen får en frisk vri med revet appelsinskall, -saft og -båter. Fisk og grønnsaker legges i aluminiumsfolie og stekes i ovnen.
Lagret av 327 brukere
Dette er en kjapp hverdagsrett med gode smaker. Laksen får en frisk vri med revet appelsinskall, -saft og -båter. Fisk og grønnsaker legges i aluminiumsfolie og stekes i ovnen.
Lagret av 327 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 4 stk laksefilet
- 1 stk appelsinskall, revet
- 2 stk appelsin, i båter, uten skall
- 1 stk purreløk, i skiver
- 8 stk asparges, i skiver på langs
- 2 stk gulrot, revne
- 1 bunt dill, hakket
- 2 ss olivenolje
- salt
- pepper
- 2 ss appelsinjuice
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 4 stk laksefilet
- 1 stk appelsinskall, revet
- 2 stk appelsin, i båter, uten skall
- 1 stk purreløk, i skiver
- 8 stk asparges, i skiver på langs
- 2 stk gulrot, revne
- 1 bunt dill, hakket
- 2 ss olivenolje
- salt
- pepper
- 2 ss appelsinjuice
Sett ovnen på 200 grader.
Bre ut fire aluminiumfolieblader og legg lagvis gulrøtter, purre, asparges, revet appelsinskall, appelsinbåter og laksefilet.
Krydre med salt, pepper, appelsinsaft, ½ spiseskje olivenolje i hver foliepakke.
Vik sammen pakken og sett i ovnen i 5 - 8 minutter.
Dryss over dill før servering.

Bon appetit!
Sett ovnen på 200 grader.
Bre ut fire aluminiumfolieblader og legg lagvis gulrøtter, purre, asparges, revet appelsinskall, appelsinbåter og laksefilet.
Krydre med salt, pepper, appelsinsaft, ½ spiseskje olivenolje i hver foliepakke.
Vik sammen pakken og sett i ovnen i 5 - 8 minutter.
Dryss over dill før servering.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.