Bland sitronsaft, sitronskall, smør og melis i en kasserolle.
Smelt på lav varme. Ta kasserollen av platen.
Visp egg og eggeplomme og rør i sitronsmøret. Rør mens du varmer opp igjen ved lav varme. Sitronrøren som britene elsker å smøre på sin toast, er ferdig når den tykner. Ta den av varmen og avkjøl.
Visp kremen.
Bland inn avkjølt lemon curd.
Om ønskelig kan du knuse inn enten kransekakebiter eller biscotti.
Anrett:
Gjør klar porsjonsglass: Legg lagvis rabarbrakompott, krem og kjeks.
Topp gjerne med rabarbrastykker eller halve jordbær.
Servér straks.
Bon appetit!
Bland sitronsaft, sitronskall, smør og melis i en kasserolle.
Smelt på lav varme. Ta kasserollen av platen.
Visp egg og eggeplomme og rør i sitronsmøret. Rør mens du varmer opp igjen ved lav varme. Sitronrøren som britene elsker å smøre på sin toast, er ferdig når den tykner. Ta den av varmen og avkjøl.
Visp kremen.
Bland inn avkjølt lemon curd.
Om ønskelig kan du knuse inn enten kransekakebiter eller biscotti.
Anrett:
Gjør klar porsjonsglass: Legg lagvis rabarbrakompott, krem og kjeks.
Topp gjerne med rabarbrastykker eller halve jordbær.