Snickerskake
1 h
Salt, søtt og sprøtt! Denne snickerskaken er enkel å lage, og her kan man virkelig ikke bomme med steketid og steketemperatur. Den skal nemlig ikke i ovnen.
Oppskrift av Anita Velle.
Lagret av 321 brukere
Salt, søtt og sprøtt! Denne snickerskaken er enkel å lage, og her kan man virkelig ikke bomme med steketid og steketemperatur. Den skal nemlig ikke i ovnen.
Oppskrift av Anita Velle.
Lagret av 321 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 2 dl sirup
- 1 dl brunt sukker
- 1 ts vaniljesukker
- 1 dl kokosmasse
- 1 stk peanøttsmør, glass
- 2 dl corn flakes
- 8 dl peanøtter
Sjokolade ganache
- 200 g lys kokesjokolade
- fløte
- 4 ss sirup, lys
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 2 dl sirup
- 1 dl brunt sukker
- 1 ts vaniljesukker
- 1 dl kokosmasse
- 1 stk peanøttsmør, glass
- 2 dl corn flakes
- 8 dl peanøtter
Sjokolade ganache
- 200 g lys kokesjokolade
- fløte
- 4 ss sirup, lys
Varm sirup, sukker, vaniljesukker, kokosmasse og peanøttsmør i en gryte til det blir en flytende masse.
Bland cornflakes og peanøtter inn i den varme massen.
Dekk en langpanne med bakepapir og press massen jevnt utover.
La kaken stivne i 15 minutter før ganachen has på, og deretter 15 minutter til.
Ha alle ingrediensene til sjokolade ganachen i en bolle og sett den i mikrobølgen i ca. 1 minutt.
Rør godt det godt sammen slik at du får en jevn og klumpfri saus.
Hell det hele over den avkjølte kaka.

Bon appetit!
Varm sirup, sukker, vaniljesukker, kokosmasse og peanøttsmør i en gryte til det blir en flytende masse.
Bland cornflakes og peanøtter inn i den varme massen.
Dekk en langpanne med bakepapir og press massen jevnt utover.
La kaken stivne i 15 minutter før ganachen has på, og deretter 15 minutter til.
Ha alle ingrediensene til sjokolade ganachen i en bolle og sett den i mikrobølgen i ca. 1 minutt.
Rør godt det godt sammen slik at du får en jevn og klumpfri saus.
Hell det hele over den avkjølte kaka.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.