Til hovedinnhold

Frukt med pistasjkrem

30 min
8 varer
18
Frukt med pistasjkrem

Bruk frisk frukt etter årstiden og lag en fargeglad 
tallerken med f. eks: litt melon, bringebær 
eller jordbær, blå og grønne druer, mango, kiwi, mandarin… Banan egner seg mindre, blir lett 
klisset og misfarget.
Kilde: Fædrelandsvennen Foto: Lars Hoen

Ingredienser

8
porsjoner
  • 1 boks crème fraîche
  • 3 ss pistasjnøtter, pistasjkrem
  • honningmelon
  • bringebær
  • jordbær
  • blå druer
  • mango
  • kiwi

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 boks crème fraîche
  • 3 ss pistasjnøtter, pistasjkrem
  • honningmelon
  • bringebær
  • jordbær
  • blå druer
  • mango
  • kiwi
Kutt frukten i passelige biter og legg i porsjonsskåler.  Pisk pistasjkrem inn i crème fraîche/fløten og legg en god skje på toppen av frukten.  Verdens enkleste og friskeste dessert!
woman cooking

Bon appetit!

Kutt frukten i passelige biter og legg i porsjonsskåler.  Pisk pistasjkrem inn i crème fraîche/fløten og legg en god skje på toppen av frukten.  Verdens enkleste og friskeste dessert!
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?