Til hovedinnhold

Ostekakebunn

1 h

For oss som ikke stortrives med kakepynting, er ostekake en god løsning. Den trenger ikke mye stæsj. Dessuten kan den lages i god tid, opptil flere døgn før servering. 
Kilde: Stavanger Aftenblad Illustrasjonsfoto: Krister Sørbø

Lagret av 70 brukere
ostekakebunn

For oss som ikke stortrives med kakepynting, er ostekake en god løsning. Den trenger ikke mye stæsj. Dessuten kan den lages i god tid, opptil flere døgn før servering. 
Kilde: Stavanger Aftenblad Illustrasjonsfoto: Krister Sørbø

Lagret av 70 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 150 g havrekjeks
  • 40 g sukker
  • 70 g smør, smeltet

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 150 g havrekjeks
  • 40 g sukker
  • 70 g smør, smeltet
Kle bakepapir i bunnen av en springform. Kjør kjeksen til smuler i kjøkkenmaskin og bland med smøret.
Bred ut massen i formen og press godt. Stek ved 175 grader cirka 10 minutter, til massen har tatt farge og er sprø. Avkjøl.
Hell valgt fyll over den avkjølte bunnen. Stek paien i stekeovnen ved 180 grader i 45 minutter. Avkjøl litt. Ikke skru av stekeovnen.
woman cooking

Bon appetit!

Kle bakepapir i bunnen av en springform. Kjør kjeksen til smuler i kjøkkenmaskin og bland med smøret.
Bred ut massen i formen og press godt. Stek ved 175 grader cirka 10 minutter, til massen har tatt farge og er sprø. Avkjøl.
Hell valgt fyll over den avkjølte bunnen. Stek paien i stekeovnen ved 180 grader i 45 minutter. Avkjøl litt. Ikke skru av stekeovnen.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?