rask

Glasur til gulrotkake

30 min
18 har lagret denne
Glasur til gulrotkake
18 har lagret denne
8
porsjoner
  • 200 g kremost naturell
  • 100 g melis
  • 0.5 sitron
Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g kremost naturell
  • 100 g melis
  • 0.5 sitron
Rasp sitronskall, kun det gule, og bland sammen med kremost og melis.
Rør til en jevn masse.
Fordel glasuren på toppen av kaken når den er blitt kjølig nok.
woman cooking

Bon appetit!

Rasp sitronskall, kun det gule, og bland sammen med kremost og melis.
Rør til en jevn masse.
Fordel glasuren på toppen av kaken når den er blitt kjølig nok.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?