Til hovedinnhold

Glasur til gulrotkake

30 min

Pynt gjerne med valnøtter eller revet gulrot oppå glasuren.
Kilde: Adresseavisen

Lagret av 13 brukere
Glasur til gulrotkake

Pynt gjerne med valnøtter eller revet gulrot oppå glasuren.
Kilde: Adresseavisen

Lagret av 13 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 200 g kremost naturell
  • 100 g melis
  • 0.5 sitron

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g kremost naturell
  • 100 g melis
  • 0.5 sitron
Rasp sitronskall, kun det gule, og bland sammen med kremost og melis.
Rør til en jevn masse.
Fordel glasuren på toppen av kaken når den er blitt kjølig nok.
woman cooking

Bon appetit!

Rasp sitronskall, kun det gule, og bland sammen med kremost og melis.
Rør til en jevn masse.
Fordel glasuren på toppen av kaken når den er blitt kjølig nok.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?