Glasur til gulrotkake
30 min
Pynt gjerne med valnøtter eller revet gulrot oppå glasuren.
Kilde: Adresseavisen
Lagret av 13 brukere
Pynt gjerne med valnøtter eller revet gulrot oppå glasuren.
Kilde: Adresseavisen
Lagret av 13 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 200 g kremost naturell
- 100 g melis
- 0.5 sitron
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 200 g kremost naturell
- 100 g melis
- 0.5 sitron
Rasp sitronskall, kun det gule, og bland sammen med kremost og melis.
Rør til en jevn masse.
Fordel glasuren på toppen av kaken når den er blitt kjølig nok.

Bon appetit!
Rasp sitronskall, kun det gule, og bland sammen med kremost og melis.
Rør til en jevn masse.
Fordel glasuren på toppen av kaken når den er blitt kjølig nok.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.