Bland eggeplommer, sukker, revet skall og presset saft fra sitronen i en liten kjele. Pisk kraftig under forsiktig oppvarming til kremen blir skummende og tykner. Blandingen må ikke koke. Når blandingen har blitt til en tykk eggekrem, tas kjelen fra platen. Pisk inn romtemperert smør i små klatter. La kremen avkjøle.
Del sukkerbrødbunnen i fire og dynk dem med ferskenlake.
Legg sitronkremen mellom to lag.
(Det kan være lurt å gjemme litt av sitronkremen for å smøre ett tynt lag på toppen av kaken. Da vil marsipanen sitte bedre)
Legg på finskåret fersken og legg over en sukkerbrødbunn.
Dekk sukkerbunnen med moccakrem og legg på den siste bunnen.
Kle kaken med marsipan. Den brune marsipanen er farget med kakao (halvparten av kaken dekkes med brun marsipan, mens den andre halvparten dekkes med hvit marsipan).
Pynt med marsipanfioler.
Bon appetit!
Bland eggeplommer, sukker, revet skall og presset saft fra sitronen i en liten kjele. Pisk kraftig under forsiktig oppvarming til kremen blir skummende og tykner. Blandingen må ikke koke. Når blandingen har blitt til en tykk eggekrem, tas kjelen fra platen. Pisk inn romtemperert smør i små klatter. La kremen avkjøle.
Del sukkerbrødbunnen i fire og dynk dem med ferskenlake.
Legg sitronkremen mellom to lag.
(Det kan være lurt å gjemme litt av sitronkremen for å smøre ett tynt lag på toppen av kaken. Da vil marsipanen sitte bedre)
Legg på finskåret fersken og legg over en sukkerbrødbunn.
Dekk sukkerbunnen med moccakrem og legg på den siste bunnen.
Kle kaken med marsipan. Den brune marsipanen er farget med kakao (halvparten av kaken dekkes med brun marsipan, mens den andre halvparten dekkes med hvit marsipan).
Pynt med marsipanfioler.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto