Lagret av 28 brukere
Fyll til rabarbrapai
Lagret av 28 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 750 g rabarbra
  • 100 g sukker
  • 2 ss potetmel
  • 2 ts vaniljesukker

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 750 g rabarbra
  • 100 g sukker
  • 2 ss potetmel
  • 2 ts vaniljesukker
Skjær rabarbrastilkene i små biter. Fyll dem i det forstekte deigskallet lagvis med sukker, potetmel og vaniljesukker. Kjevle ut resten av deigen og lag strimler til rutemønster over fyllet.
Stek paien ferdig ved 180 grader cirka 30 minutter.
Servér den varm eller lunken med vispet krem eller vaniljeis til.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær rabarbrastilkene i små biter. Fyll dem i det forstekte deigskallet lagvis med sukker, potetmel og vaniljesukker. Kjevle ut resten av deigen og lag strimler til rutemønster over fyllet.
Stek paien ferdig ved 180 grader cirka 30 minutter.
Servér den varm eller lunken med vispet krem eller vaniljeis til.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?