Glasur til glutenfrie cupcakes
1 h
Kilde: Mari Hult. Foto: Mari Hult
Lagret av 5 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 1 dl melis
- 1 ss vann
- 12 bringebær
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 dl melis
- 1 ss vann
- 12 bringebær
Pass på at kakene er helt avkjølt før du begynner pyntingen.
Bland sammen melis og vann til glasur. Ha i litt og litt vann til du får ønsket konsistens.
Fordel glasur over kakene, og pynt med bringebær.

Bon appetit!
Pass på at kakene er helt avkjølt før du begynner pyntingen.
Bland sammen melis og vann til glasur. Ha i litt og litt vann til du får ønsket konsistens.
Fordel glasur over kakene, og pynt med bringebær.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.