Ingredienser

8
porsjoner
  • 175 g smør
  • 3 egg
  • 2.5 dl sukker
  • 2.5 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts kardemomme, malt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 175 g smør
  • 3 egg
  • 2.5 dl sukker
  • 2.5 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts kardemomme, malt
Smelt smøret.
Visp sukker og egg til eggedosis.
Tilsett det smeltede smøret i eggedosisen og sikt inn hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kardemomme.
Rør alt forsiktig sammen og hell røren i en smurt springform, 24 cm i diameter.
Hell laken fra pærebitene, ta vare på laken.
Legg pærebitene over kaken. Stek kaken ved 175°C i ca. 45 min.
Avkjøl kaken i formen. Drypp litt av laken over kaken mens den avkjøles.
Server kaken med vispet krem eller is til.
woman cooking

Bon appetit!

Smelt smøret.
Visp sukker og egg til eggedosis.
Tilsett det smeltede smøret i eggedosisen og sikt inn hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kardemomme.
Rør alt forsiktig sammen og hell røren i en smurt springform, 24 cm i diameter.
Hell laken fra pærebitene, ta vare på laken.
Legg pærebitene over kaken. Stek kaken ved 175°C i ca. 45 min.
Avkjøl kaken i formen. Drypp litt av laken over kaken mens den avkjøles.
Server kaken med vispet krem eller is til.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?