Til hovedinnhold

Broremanns påskekakao

30 min

- Lag kakao av mørk sjokolade, anbefaler barsjef Gunnar Zahl ved Broremann bar i Stavanger. Denne enkle "voksen-kakaoen" varmer godt i påsken!
Kilde: Bartender Gunnar Zahl, Broremann bar, for dinmat.

Lagret av 28 brukere
Broremanns påskekakao

- Lag kakao av mørk sjokolade, anbefaler barsjef Gunnar Zahl ved Broremann bar i Stavanger. Denne enkle "voksen-kakaoen" varmer godt i påsken!
Kilde: Bartender Gunnar Zahl, Broremann bar, for dinmat.

Lagret av 28 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 4 cl appelsinlikør
  • 10 cl sjokolademelk, varm
  • 2 ss krem
  • appelsinskall
  • sjokolade, revet

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 cl appelsinlikør
  • 10 cl sjokolademelk, varm
  • 2 ss krem
  • appelsinskall
  • sjokolade, revet
Bruk et glass eller en kopp som rommer 1 1/2 - 2 dl.
Ha i varm sjokolade og deretter Cointreau.
Ha pisket kremfløte på toppen.
Pynt med appelsinskall og raspet sjokolade
Tips: Oppskrifter på varm sjokolade:
https://www.godt.no/oppskrift/6028/varm-sjokolade
woman cooking

Bon appetit!

Bruk et glass eller en kopp som rommer 1 1/2 - 2 dl.
Ha i varm sjokolade og deretter Cointreau.
Ha pisket kremfløte på toppen.
Pynt med appelsinskall og raspet sjokolade
Tips: Oppskrifter på varm sjokolade:
https://www.godt.no/oppskrift/6028/varm-sjokolade
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?