En alkoholfri variant av mimosa der vi bytter ut sitruslikør og champagne med frisk brus og limejuice: En frisk sitruscoctail som kan nytes til både søndagsbrunchen og bryllupsfesten! Kilde: Mari Hult. Foto: Trygve Indrelid
En alkoholfri variant av mimosa der vi bytter ut sitruslikør og champagne med frisk brus og limejuice: En frisk sitruscoctail som kan nytes til både søndagsbrunchen og bryllupsfesten! Kilde: Mari Hult. Foto: Trygve Indrelid
Fyll limejuicen i et champagneglass. Hell i brus til det er passe plass igjen til appelsinjuicen.
For å etterligne smaken av den originale drinken, gjør sitronbrus best nytte, men det er såklart mulig å bytte den ut med det man måtte ønske.
Hell juicen langs en barskje, da skummer det ikke så mye. Pynt med appelsinskive. Server!
For de som ikke har barskjeer hjemme gjør en teskje samme nytten, da det bare er bunnen på skjeen som brukes (poenget her er å helle sakte. Så går det fint uansett).
Bon appetit!
Fyll limejuicen i et champagneglass. Hell i brus til det er passe plass igjen til appelsinjuicen.
For å etterligne smaken av den originale drinken, gjør sitronbrus best nytte, men det er såklart mulig å bytte den ut med det man måtte ønske.
Hell juicen langs en barskje, da skummer det ikke så mye. Pynt med appelsinskive. Server!
For de som ikke har barskjeer hjemme gjør en teskje samme nytten, da det bare er bunnen på skjeen som brukes (poenget her er å helle sakte. Så går det fint uansett).
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto