rask
Iskaffe klin kokos
30 min
En karibisk iskaffevariant.
Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter/Bård Ek
Lagret av 97 brukere
En karibisk iskaffevariant.
Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter/Bård Ek
Lagret av 97 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 1 espresso, dobbel
- 1 dl isbiter
- 0.5 dl kokosmelk
- 4 dl melk
- 1 ss kokosmasse
- 1 ts kanel, malt
- 10 g kaffebønner
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 espresso, dobbel
- 1 dl isbiter
- 0.5 dl kokosmelk
- 4 dl melk
- 1 ss kokosmasse
- 1 ts kanel, malt
- 10 g kaffebønner
Ha espresso, isbiter, kokosmelk og melk i en blender. Her har vi brukt en dobbel espresso, blir det for sterkt så går du for en enkel.
Miks alt sammen til det er jevnt, og server med en gang.
Pynt med litt kokos, kanel og kaffebønner.

Bon appetit!
Ha espresso, isbiter, kokosmelk og melk i en blender. Her har vi brukt en dobbel espresso, blir det for sterkt så går du for en enkel.
Miks alt sammen til det er jevnt, og server med en gang.
Pynt med litt kokos, kanel og kaffebønner.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.