Rens og skjær rødløk, ingefærrot, gulrot og pepperrot i tynne skiver. Hell laken fra silden i en bolle og bland den med sherry, hel pepper og sennepsfrø. Legg sild, rødløk, gulrot, pepperrot, laurbærblad og ingefær lagvis i et nytt glass eller krukke og hell den nye laken over. Silden bør trekke ett døgn i kjøleskap før den spises. Sett på lokk, og dekorer den gjerne med sløyfe og merkelapp.
Bon appetit!
Rens og skjær rødløk, ingefærrot, gulrot og pepperrot i tynne skiver. Hell laken fra silden i en bolle og bland den med sherry, hel pepper og sennepsfrø. Legg sild, rødløk, gulrot, pepperrot, laurbærblad og ingefær lagvis i et nytt glass eller krukke og hell den nye laken over. Silden bør trekke ett døgn i kjøleskap før den spises. Sett på lokk, og dekorer den gjerne med sløyfe og merkelapp.