rask

Salsa verde

30 min

Denne smaksbomben av en kald saus er god til fisk eller lyst kjøtt. Også til potetsalat er den ypperlig.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Foto: Per Erik Helle

8 har lagret denne
Salsa verde

Denne smaksbomben av en kald saus er god til fisk eller lyst kjøtt. Også til potetsalat er den ypperlig.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Foto: Per Erik Helle

8 har lagret denne
8
porsjoner
  • 40 g persille
  • 20 g mynte
  • 3 ansjosfilet
  • 1 ss kapers
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0.5 loff
  • 1 hvitløksfedd
  • 1.5 dl olivenolje
  • salt og kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 40 g persille
  • 20 g mynte
  • 3 ansjosfilet
  • 1 ss kapers
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0.5 loff
  • 1 hvitløksfedd
  • 1.5 dl olivenolje
  • salt og kvernet pepper
Ha alt i en kjøkkenmaskin. Kjør til alt er hakket; skrap rundt kantene. Hell i olje mens maskinen går. Smak til med salt og pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Ha alt i en kjøkkenmaskin. Kjør til alt er hakket; skrap rundt kantene. Hell i olje mens maskinen går. Smak til med salt og pepper.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?