rask
Salsa verde
30 min
Denne smaksbomben av en kald saus er god til fisk eller lyst kjøtt. Også til potetsalat er den ypperlig.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Foto: Per Erik Helle
8 har lagret denne
Denne smaksbomben av en kald saus er god til fisk eller lyst kjøtt. Også til potetsalat er den ypperlig.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Foto: Per Erik Helle
8 har lagret denne
8
porsjoner
- 40 g persille
- 20 g mynte
- 3 ansjosfilet
- 1 ss kapers
- 1 ss hvitvinseddik
- 0.5 loff
- 1 hvitløksfedd
- 1.5 dl olivenolje
- salt og kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
- 40 g persille
- 20 g mynte
- 3 ansjosfilet
- 1 ss kapers
- 1 ss hvitvinseddik
- 0.5 loff
- 1 hvitløksfedd
- 1.5 dl olivenolje
- salt og kvernet pepper
Ha alt i en kjøkkenmaskin. Kjør til alt er hakket; skrap rundt kantene. Hell i olje mens maskinen går. Smak til med salt og pepper.

Bon appetit!
Ha alt i en kjøkkenmaskin. Kjør til alt er hakket; skrap rundt kantene. Hell i olje mens maskinen går. Smak til med salt og pepper.