Til hovedinnhold

Ananassalsa

1 h
8 varer
8
Ananassalsa

Denne sausen vil gjøre susen både til svinekoteletten, chorizo, parmapølsen, stekt hvit fisk og kylling. Sausen kan oppbevares et par dager i kjøleskapet.
Kilde: Stavanger Aftenblad

Ingredienser

8
porsjoner
  • 0.5 ananas
  • 5 kvaster koriander
  • 1 ss ingefær
  • 0.5 lime
  • 2 ss appelsinjuice
  • 2 ss sukker, helst demerara
  • 0.5 ts chilisaus
  • 1 nektarin

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 0.5 ananas
  • 5 kvaster koriander
  • 1 ss ingefær
  • 0.5 lime
  • 2 ss appelsinjuice
  • 2 ss sukker, helst demerara
  • 0.5 ts chilisaus
  • 1 nektarin
Skjær bort skallet og stammen i midten av ananasen.
Hakk ananasen i småbiter og legg dem i en bolle.
Skrell og riv frisk ingefær. Press saften av lime. Grovhakk koriander.
Del nektarinen i to og fjern kjernen. Kutt i små biter, på størrelse med ananasen.
Tilsett de andre ingrediensene. Dekk til og sett kaldt.
Ta salsaen fram i god tid så den er temperert ved servering.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær bort skallet og stammen i midten av ananasen.
Hakk ananasen i småbiter og legg dem i en bolle.
Skrell og riv frisk ingefær. Press saften av lime. Grovhakk koriander.
Del nektarinen i to og fjern kjernen. Kutt i små biter, på størrelse med ananasen.
Tilsett de andre ingrediensene. Dekk til og sett kaldt.
Ta salsaen fram i god tid så den er temperert ved servering.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?