Ananassalsa
1 h
Denne sausen vil gjøre susen både til svinekoteletten, chorizo, parmapølsen, stekt hvit fisk og kylling. Sausen kan oppbevares et par dager i kjøleskapet.
Kilde: Stavanger Aftenblad
Lagret av 8 brukere
Denne sausen vil gjøre susen både til svinekoteletten, chorizo, parmapølsen, stekt hvit fisk og kylling. Sausen kan oppbevares et par dager i kjøleskapet.
Kilde: Stavanger Aftenblad
Lagret av 8 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 0.5 ananas
- 5 kvaster koriander
- 1 ss ingefær
- 0.5 lime
- 2 ss appelsinjuice
- 2 ss sukker, helst demerara
- 0.5 ts chilisaus
- 1 nektarin
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 0.5 ananas
- 5 kvaster koriander
- 1 ss ingefær
- 0.5 lime
- 2 ss appelsinjuice
- 2 ss sukker, helst demerara
- 0.5 ts chilisaus
- 1 nektarin
Skjær bort skallet og stammen i midten av ananasen.
Hakk ananasen i småbiter og legg dem i en bolle.
Skrell og riv frisk ingefær. Press saften av lime. Grovhakk koriander.
Del nektarinen i to og fjern kjernen. Kutt i små biter, på størrelse med ananasen.
Tilsett de andre ingrediensene. Dekk til og sett kaldt.
Ta salsaen fram i god tid så den er temperert ved servering.

Bon appetit!
Skjær bort skallet og stammen i midten av ananasen.
Hakk ananasen i småbiter og legg dem i en bolle.
Skrell og riv frisk ingefær. Press saften av lime. Grovhakk koriander.
Del nektarinen i to og fjern kjernen. Kutt i små biter, på størrelse med ananasen.
Tilsett de andre ingrediensene. Dekk til og sett kaldt.
Ta salsaen fram i god tid så den er temperert ved servering.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.