Harissa er en nordafrikansk krydderpasta. Sausen passer godt til fisk, grillet kjøtt av lam og grønnsaker, og holder seg lenge i kjøleskapet. Den er også smakfullt følge til pasta og stekte poteter. Det lønner seg å lage en stor porsjon når du først er i gang. Kilde: Stavanger Aftenblad
Harissa er en nordafrikansk krydderpasta. Sausen passer godt til fisk, grillet kjøtt av lam og grønnsaker, og holder seg lenge i kjøleskapet. Den er også smakfullt følge til pasta og stekte poteter. Det lønner seg å lage en stor porsjon når du først er i gang. Kilde: Stavanger Aftenblad
Helt tørre tomater må legges i bløt i kokende vann et par minutter. Semitørkede tomater kan brukes som de er. Rens chili for frø og hinner og kutt grovt opp. Riv skall av sitron og appelsiner og press saften. Ha alle råvarene i kjøkkenmaskinen og kjør glatt, men ikke helt jevn. Oppbevares i tett glass i kjøleskapet.
Bon appetit!
Helt tørre tomater må legges i bløt i kokende vann et par minutter. Semitørkede tomater kan brukes som de er. Rens chili for frø og hinner og kutt grovt opp. Riv skall av sitron og appelsiner og press saften. Ha alle råvarene i kjøkkenmaskinen og kjør glatt, men ikke helt jevn. Oppbevares i tett glass i kjøleskapet.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto