Kok opp kjøttkraft/buljong og lettmelk og tilsett tørket skogsopp. Her kan du godt bruke kantarell.
Slå ned varmen på platen og la skogsoppen trekke i væsken til den er myk.
Finhakk frisk sopp og sjalottløk, og fres dette i smør under omrøring i noen minutter.
Tilsett hvetemel, og rør det godt inn i blandingen. Ha væsken med den tørkede skogsoppen i en hurtigmikser/stavmikser og kjør blandingen til en jevn masse.
Den jevne massen tilsettes i sopp- og løkblandingen under omrøring.
Kok opp sausen og tilsett hetvin og fløte.
La den småkoke i ca 10 minutter og smak til med salt og pepper.
Bon appetit!
Kok opp kjøttkraft/buljong og lettmelk og tilsett tørket skogsopp. Her kan du godt bruke kantarell.
Slå ned varmen på platen og la skogsoppen trekke i væsken til den er myk.
Finhakk frisk sopp og sjalottløk, og fres dette i smør under omrøring i noen minutter.
Tilsett hvetemel, og rør det godt inn i blandingen. Ha væsken med den tørkede skogsoppen i en hurtigmikser/stavmikser og kjør blandingen til en jevn masse.
Den jevne massen tilsettes i sopp- og løkblandingen under omrøring.
Kok opp sausen og tilsett hetvin og fløte.
La den småkoke i ca 10 minutter og smak til med salt og pepper.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto