rask
Kylling i pita
30 min
Fylte pitabrød smaker like godt til middag som til kveldskos. Du kan variere hva du vil fylle de med eller se hva du har i kjøleskapet. Litt salat og revet ost sammen med en salsasaus og dressing smaker fortreffelig.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Astrid Hals
Lagret av 569 brukere
Fylte pitabrød smaker like godt til middag som til kveldskos. Du kan variere hva du vil fylle de med eller se hva du har i kjøleskapet. Litt salat og revet ost sammen med en salsasaus og dressing smaker fortreffelig.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Astrid Hals
Lagret av 569 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 4 kyllingfilet
- 1 gul paprika
- 1 rød paprika
- 1 vårløk
- 4 pitabrød
- 2 dl crème fraîche
- 1 pakke tacokrydder
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 4 kyllingfilet
- 1 gul paprika
- 1 rød paprika
- 1 vårløk
- 4 pitabrød
- 2 dl crème fraîche
- 1 pakke tacokrydder
Sett stekeovnen på 180 grader.
Skjær kyllingfiletene i små terninger, ca. 1 x 1 cm.
Skjær paprikaen i biter og vårløk i ringer.
Stek paprikabitene på middels varme i litt olje i fem minutter. Da blir de søte og gode.
Legg den steket paprikaen på en tallerken.
Skru opp varmen og stek kyllingbitene sammen med vårløk i 3-4 minutter.
Dryss over tacokrydderet og tilsett crème fraîche.
Bland alt godt og la alt bli gjennomvarmt.
Fyll kyllingblandingen i varme pitabrød.
Tips: Det smaker godt med en frisk salat til.
Her finner du oppskrift på grove pitabrød:
https://www.godt.no/oppskrift/4230/grove-pitabroed
https://www.godt.no/oppskrift/4230/grove-pitabroed

Bon appetit!
Sett stekeovnen på 180 grader.
Skjær kyllingfiletene i små terninger, ca. 1 x 1 cm.
Skjær paprikaen i biter og vårløk i ringer.
Stek paprikabitene på middels varme i litt olje i fem minutter. Da blir de søte og gode.
Legg den steket paprikaen på en tallerken.
Skru opp varmen og stek kyllingbitene sammen med vårløk i 3-4 minutter.
Dryss over tacokrydderet og tilsett crème fraîche.
Bland alt godt og la alt bli gjennomvarmt.
Fyll kyllingblandingen i varme pitabrød.
Tips: Det smaker godt med en frisk salat til.
Her finner du oppskrift på grove pitabrød:
https://www.godt.no/oppskrift/4230/grove-pitabroed
https://www.godt.no/oppskrift/4230/grove-pitabroed
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.