Til hovedinnhold

Kylling i pita

30 min

Fylte pitabrød smaker like godt til middag som til kveldskos. Du kan variere hva du vil fylle de med eller se hva du har i kjøleskapet. Litt salat og revet ost sammen med en salsasaus og dressing smaker fortreffelig.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Astrid Hals

Lagret av 566 brukere
Kylling i pita

Fylte pitabrød smaker like godt til middag som til kveldskos. Du kan variere hva du vil fylle de med eller se hva du har i kjøleskapet. Litt salat og revet ost sammen med en salsasaus og dressing smaker fortreffelig.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Astrid Hals

Lagret av 566 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 4 kyllingfilet
  • 1 gul paprika
  • 1 rød paprika
  • 1 vårløk
  • 4 pitabrød
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 pakke tacokrydder

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 kyllingfilet
  • 1 gul paprika
  • 1 rød paprika
  • 1 vårløk
  • 4 pitabrød
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 pakke tacokrydder
Sett stekeovnen på 180 grader.
Skjær kyllingfiletene i små terninger, ca. 1 x 1 cm.
Skjær paprikaen i biter og vårløk i ringer.
Stek paprikabitene på middels varme i litt olje i fem minutter. Da blir de søte og gode.
Legg den steket paprikaen på en tallerken.
Skru opp varmen og stek kyllingbitene sammen med vårløk i 3-4 minutter.
Dryss over tacokrydderet og tilsett crème fraîche.
Bland alt godt og la alt bli gjennomvarmt.
Fyll kyllingblandingen i varme pitabrød.
Tips: Det smaker godt med en frisk salat til.
Her finner du oppskrift på grove pitabrød:
https://www.godt.no/oppskrift/4230/grove-pitabroed
woman cooking

Bon appetit!

Sett stekeovnen på 180 grader.
Skjær kyllingfiletene i små terninger, ca. 1 x 1 cm.
Skjær paprikaen i biter og vårløk i ringer.
Stek paprikabitene på middels varme i litt olje i fem minutter. Da blir de søte og gode.
Legg den steket paprikaen på en tallerken.
Skru opp varmen og stek kyllingbitene sammen med vårløk i 3-4 minutter.
Dryss over tacokrydderet og tilsett crème fraîche.
Bland alt godt og la alt bli gjennomvarmt.
Fyll kyllingblandingen i varme pitabrød.
Tips: Det smaker godt med en frisk salat til.
Her finner du oppskrift på grove pitabrød:
https://www.godt.no/oppskrift/4230/grove-pitabroed
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?