Til hovedinnhold
rask

Croque Monsieur

30 min

Dette er varianten av det stekte ostesmørbrød croque, som de fleste kjenner fra menykart i Frankrike. Server gjerne litt salat til så blir det en raskt en smakfull lunsj- eller kveldsrett.
Kilde: Stavanger Aftenblad

Lagret av 43 brukere
Croque Monsieur

Dette er varianten av det stekte ostesmørbrød croque, som de fleste kjenner fra menykart i Frankrike. Server gjerne litt salat til så blir det en raskt en smakfull lunsj- eller kveldsrett.
Kilde: Stavanger Aftenblad

Lagret av 43 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 2 skive(r) loff
  • 2 skive(r) kokt skinke
  • 1 ts sennep, fransk
  • 1 tomat
  • 2 skive(r) jarlsberg
  • smør

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 skive(r) loff
  • 2 skive(r) kokt skinke
  • 1 ts sennep, fransk
  • 1 tomat
  • 2 skive(r) jarlsberg
  • smør
Smør sennep på den ene brødskiven.
Legg på skinke, tomatskiver og rause osteskiver.
Legg den andre skiven oppå og press skivene lett sammen.
Stek skivene i panne i smør og litt olje på begge sider til osten smelter og skivene er gynle.
woman cooking

Bon appetit!

Smør sennep på den ene brødskiven.
Legg på skinke, tomatskiver og rause osteskiver.
Legg den andre skiven oppå og press skivene lett sammen.
Stek skivene i panne i smør og litt olje på begge sider til osten smelter og skivene er gynle.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?