Sjokoladesaus
30 min
Passer til iskaker og andre desserter med is eller bær.
Kilde: Stavanger Aftenblad
Lagret av 17 brukere
Passer til iskaker og andre desserter med is eller bær.
Kilde: Stavanger Aftenblad
Lagret av 17 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 1.5 dl kremfløte
- 1 ss sirup
- 3 ss vann
- 140 g mørk sjokolade, 70% kakao
- 2 ss smør
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 1.5 dl kremfløte
- 1 ss sirup
- 3 ss vann
- 140 g mørk sjokolade, 70% kakao
- 2 ss smør
Hell krem og sirup i en liten kasserolle sammen med vannet. Kok opp til det bobler.
Skru ned varmen og rør i sjokoladen i biter, samt smør.
Varm forsiktig mens du rører innimellom, til sausen er jevn og gyllen.
Avkjøl og hell i plastbeger hvis du ønsker å fryse sausen.

Bon appetit!
Hell krem og sirup i en liten kasserolle sammen med vannet. Kok opp til det bobler.
Skru ned varmen og rør i sjokoladen i biter, samt smør.
Varm forsiktig mens du rører innimellom, til sausen er jevn og gyllen.
Avkjøl og hell i plastbeger hvis du ønsker å fryse sausen.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.