rask

Sjokoladesaus

30 min

Passer til iskaker og andre desserter med is eller bær.
Kilde: Stavanger Aftenblad

20 har lagret denne
Sjokoladesaus

Passer til iskaker og andre desserter med is eller bær.
Kilde: Stavanger Aftenblad

20 har lagret denne
8
porsjoner
  • 1.5 dl kremfløte
  • 1 ss sirup
  • 3 ss vann
  • 140 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 2 ss smør
Unngå at skjermen går i dvale
  • 1.5 dl kremfløte
  • 1 ss sirup
  • 3 ss vann
  • 140 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 2 ss smør
Hell krem og sirup i en liten kasserolle sammen med vannet. Kok opp til det bobler.
Skru ned varmen og rør i sjokoladen i biter, samt smør.
Varm forsiktig mens du rører innimellom, til sausen er jevn og gyllen.
Avkjøl og hell i plastbeger hvis du ønsker å fryse sausen.
woman cooking

Bon appetit!

Hell krem og sirup i en liten kasserolle sammen med vannet. Kok opp til det bobler.
Skru ned varmen og rør i sjokoladen i biter, samt smør.
Varm forsiktig mens du rører innimellom, til sausen er jevn og gyllen.
Avkjøl og hell i plastbeger hvis du ønsker å fryse sausen.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?