Til hovedinnhold

Sjokoladesaus

30 min

Passer til iskaker og andre desserter med is eller bær.
Kilde: Stavanger Aftenblad

Lagret av 17 brukere
Sjokoladesaus

Passer til iskaker og andre desserter med is eller bær.
Kilde: Stavanger Aftenblad

Lagret av 17 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 1.5 dl kremfløte
  • 1 ss sirup
  • 3 ss vann
  • 140 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 2 ss smør

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1.5 dl kremfløte
  • 1 ss sirup
  • 3 ss vann
  • 140 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 2 ss smør
Hell krem og sirup i en liten kasserolle sammen med vannet. Kok opp til det bobler.
Skru ned varmen og rør i sjokoladen i biter, samt smør.
Varm forsiktig mens du rører innimellom, til sausen er jevn og gyllen.
Avkjøl og hell i plastbeger hvis du ønsker å fryse sausen.
woman cooking

Bon appetit!

Hell krem og sirup i en liten kasserolle sammen med vannet. Kok opp til det bobler.
Skru ned varmen og rør i sjokoladen i biter, samt smør.
Varm forsiktig mens du rører innimellom, til sausen er jevn og gyllen.
Avkjøl og hell i plastbeger hvis du ønsker å fryse sausen.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?