Rugbrød fra Inger Kløkstad
Damen bak det berømte brødet heter Inger Kløkstad og har nettopp gitt ut boken «Spis deg slank med Ingers superbrød» (Kagge forlag 2010).
Der får du 115 oppskrifter på sunt kosthold og mer enn 20 oppskrifter på sunne brød. Inger har jobbet med kosthold i over 25 år. Selv slanket hun bort 22 kilo på seks måneder i 1984. Og har holdt trivselsvekten.
Baker Jørgensen i Arendal er en av de få på Sørlandet som baker det etterspurte brødet.
Kilde: Fædrelandsvennen. Foto: Kjartan Bjelland
Damen bak det berømte brødet heter Inger Kløkstad og har nettopp gitt ut boken «Spis deg slank med Ingers superbrød» (Kagge forlag 2010).
Der får du 115 oppskrifter på sunt kosthold og mer enn 20 oppskrifter på sunne brød. Inger har jobbet med kosthold i over 25 år. Selv slanket hun bort 22 kilo på seks måneder i 1984. Og har holdt trivselsvekten.
Baker Jørgensen i Arendal er en av de få på Sørlandet som baker det etterspurte brødet.
Kilde: Fædrelandsvennen. Foto: Kjartan Bjelland
- 1.3 kg sammalt hvete
- 200 g sammalt rug, fint
- 200 g helkorn hvete
- 75 g gjær
- 2 ts salt
- 9 dl havrekli
- 1.8 l vann
- 1 dl linfrø
- 1 dl solsikkekjerner
- 1.3 kg sammalt hvete
- 200 g sammalt rug, fint
- 200 g helkorn hvete
- 75 g gjær
- 2 ts salt
- 9 dl havrekli
- 1.8 l vann
- 1 dl linfrø
- 1 dl solsikkekjerner
