Kefirpannacotta med rabarbra
Denne retten består av mer kefir enn fløte. Kefiren kokes ikke – og heller ikke fløten kokes så lenge som en tradisjonell pannacotta. Men på den andre side, dersom denne spises innen et par timers tid etter den er laget, vil den være mer silkemyk enn ha egentlig puddingkonsistens. Så er kanskje dette verken pudding eller pannacotta.
Kilde: Adresseavisen. Foto. Rune Petter Ness
Denne retten består av mer kefir enn fløte. Kefiren kokes ikke – og heller ikke fløten kokes så lenge som en tradisjonell pannacotta. Men på den andre side, dersom denne spises innen et par timers tid etter den er laget, vil den være mer silkemyk enn ha egentlig puddingkonsistens. Så er kanskje dette verken pudding eller pannacotta.
Kilde: Adresseavisen. Foto. Rune Petter Ness
Ingredienser
- 1 dl fløte
- 100 g sukker
- 0.5 vaniljestang
- 3 plate(r) gelatin
- 4 dl kefir
- 350 g rabarbra
- 130 g vaniljestang
Slik gjør du:
- 1 dl fløte
- 100 g sukker
- 0.5 vaniljestang
- 3 plate(r) gelatin
- 4 dl kefir
- 350 g rabarbra
- 130 g vaniljestang

Bon appetit!
Lag deg en gratis konto