Til hovedinnhold

Kyllingsalat med avokadosaus

1 h

Mange vil tro de får servert rissalat her, men risoni er pasta god som noen.
Kilde: Stavanger Aftenblad

Lagret av 20 brukere
Kyllingsalat med avokadosaus

Mange vil tro de får servert rissalat her, men risoni er pasta god som noen.
Kilde: Stavanger Aftenblad

Lagret av 20 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 3 dl pasta, type risoni
  • 0.5 agurk
  • 5 tomat
  • 2 vårløk
  • 4 avokado
  • 1 ss sitronsaft
  • 3 dl rømme
  • 2 hvitløksfedd
  • salat, assortert
  • 5 kyllingbryst
  • 1 dl solsikkefrø
  • 3 dl sorte oliven
  • 3 salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 dl pasta, type risoni
  • 0.5 agurk
  • 5 tomat
  • 2 vårløk
  • 4 avokado
  • 1 ss sitronsaft
  • 3 dl rømme
  • 2 hvitløksfedd
  • salat, assortert
  • 5 kyllingbryst
  • 1 dl solsikkefrø
  • 3 dl sorte oliven
  • 3 salt og kvernet pepper
Kok pasta. Avkjøl. Ris, couscous, bulgur eller hele speltkorn kan også brukes.
Skjær agurk og tomater i terninger.
Rens vårløken og skjær i tynne skiver. Vend inn i risonien.
Rist solsikkekjernene i tørr panne.
Lag avokadosaus: Kjør avokadokjøttet til mos i kjøkkenmaskin.
Ha i sitronsaft, rømme, salt, pepper og finhakket hvitløk. Kjør til slett saus.
Tilsett sitronsaft. Dekk med plastfilm.
Kok eller stek kyllingbrystene. Avkjøl.
Ved servering: Bland pasta, kylling og sprø salatblader på serveringsfat.
Servér saus, ristede solsikkekjerner og oliven ved siden av i egne skåler. Og brød til!
woman cooking

Bon appetit!

Kok pasta. Avkjøl. Ris, couscous, bulgur eller hele speltkorn kan også brukes.
Skjær agurk og tomater i terninger.
Rens vårløken og skjær i tynne skiver. Vend inn i risonien.
Rist solsikkekjernene i tørr panne.
Lag avokadosaus: Kjør avokadokjøttet til mos i kjøkkenmaskin.
Ha i sitronsaft, rømme, salt, pepper og finhakket hvitløk. Kjør til slett saus.
Tilsett sitronsaft. Dekk med plastfilm.
Kok eller stek kyllingbrystene. Avkjøl.
Ved servering: Bland pasta, kylling og sprø salatblader på serveringsfat.
Servér saus, ristede solsikkekjerner og oliven ved siden av i egne skåler. Og brød til!
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?