Til hovedinnhold

Frittata med peppermakrell

30 min
7 varer
17
Frittata med peppermakrell

Dette er super mat når du må ha noe "fort og gæli". Dessuten er det sunt, også!
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt Foto:Alf Børjesson

Ingredienser

8
porsjoner
  • 400 g pasta
  • 4 ss olivenolje
  • 2 peppermakrell
  • 8 egg
  • 8 ss vann
  • 8 ss seterrømme
  • 12 ss gressløk, hakket

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g pasta
  • 4 ss olivenolje
  • 2 peppermakrell
  • 8 egg
  • 8 ss vann
  • 8 ss seterrømme
  • 12 ss gressløk, hakket
Kok pastaen, sil av vannet og tilsett olivenolje.
Ha pastaen over i en stekepanne og stek den gyllen. Du kan også bruke rester av kokt pasta. Legg pastaen over på en tallerken.
Stek omelett i en liten panne og anrett den på pastaen. Brekk biter av peppermakrell og legg dem oppå omeletten. Drypp rømme over og pynt med gressløk.
woman cooking

Bon appetit!

Kok pastaen, sil av vannet og tilsett olivenolje.
Ha pastaen over i en stekepanne og stek den gyllen. Du kan også bruke rester av kokt pasta. Legg pastaen over på en tallerken.
Stek omelett i en liten panne og anrett den på pastaen. Brekk biter av peppermakrell og legg dem oppå omeletten. Drypp rømme over og pynt med gressløk.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?