Meksikansk mat har forlengst inntatt vårt matbord. Fyll en hvetetortilla med denne blandingen. Mmm... Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Astrid Hals
Meksikansk mat har forlengst inntatt vårt matbord. Fyll en hvetetortilla med denne blandingen. Mmm... Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Astrid Hals
Mariner biffstrimlene i jalapeño med kraften i ca. 30 minutter.
Sil kraften av kjøttet og brun kjøttet i varm stekepanne sammen med strimlet løk, strimlet paprika og noen jalapeños i ca. 5 minutter. Tilsett bønnene, uten lake, det siste minuttet.
Rør inn salsa i kjøttblandingen. Hvis du ønsker mer smak kan du toppe de ferdige tortillaene med mer salsa.
Forhåndsvarm tortilla etter anvisning på pakken.
Fyll tortilla med kjøttblandingen, guacamole, varme bønner, rømme og litt salsa. Brettes som en konvolutt.
Tips: De fylte tortillaene kan gjerne gratineres med ost på toppen i ovn. 200-220 grader i 2 - 4 min.
Tips: For en mildere variant kan jalapeñoen droppes.
Bon appetit!
Mariner biffstrimlene i jalapeño med kraften i ca. 30 minutter.
Sil kraften av kjøttet og brun kjøttet i varm stekepanne sammen med strimlet løk, strimlet paprika og noen jalapeños i ca. 5 minutter. Tilsett bønnene, uten lake, det siste minuttet.
Rør inn salsa i kjøttblandingen. Hvis du ønsker mer smak kan du toppe de ferdige tortillaene med mer salsa.
Forhåndsvarm tortilla etter anvisning på pakken.
Fyll tortilla med kjøttblandingen, guacamole, varme bønner, rømme og litt salsa. Brettes som en konvolutt.
Tips: De fylte tortillaene kan gjerne gratineres med ost på toppen i ovn. 200-220 grader i 2 - 4 min.
Tips: For en mildere variant kan jalapeñoen droppes.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto