Cottage cheese pannekaker med blåbærsirup
25 min
Helgefrokostene skal være lange og deilige. Nyt dem med ferske pannekaker og hjemmelaget blåbærsirup.
Lagret av 870 brukere
Helgefrokostene skal være lange og deilige. Nyt dem med ferske pannekaker og hjemmelaget blåbærsirup.
Lagret av 870 brukere
Ingredienser
10
porsjoner
- 1 stk Cottage cheese, beger
- 1.75 dl melk
- 4 stk egg, skilt
- 115 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 4 ss sukker
- 1 klype salt
- smør, til steking
- 2 dl sirup, lønnesirup
- 150 g blåbær, fryste
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 stk Cottage cheese, beger
- 1.75 dl melk
- 4 stk egg, skilt
- 115 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 4 ss sukker
- 1 klype salt
- smør, til steking
- 2 dl sirup, lønnesirup
- 150 g blåbær, fryste
Visp cottage cheese, melk, eggeplommer og litt salt godt sammen i en bolle.
Rør inn siktet mel og bakepulver. Visp eggehvitene stive sammen med sukkeret og vend dem inn i røren.
Stek små tykke pannekaker i en teflonpanne.
Bland sammen lønnesirup og blåbær i en kasserolle. Kok opp og la sirupen koke i 3 - 4 minutter

Bon appetit!
Visp cottage cheese, melk, eggeplommer og litt salt godt sammen i en bolle.
Rør inn siktet mel og bakepulver. Visp eggehvitene stive sammen med sukkeret og vend dem inn i røren.
Stek små tykke pannekaker i en teflonpanne.
Bland sammen lønnesirup og blåbær i en kasserolle. Kok opp og la sirupen koke i 3 - 4 minutter
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.