Til hovedinnhold

Cottage cheese pannekaker med blåbærsirup

25 min

Helgefrokostene skal være lange og deilige. Nyt dem med ferske pannekaker og hjemmelaget blåbærsirup.

Lagret av 870 brukere
Cottage cheese pannekaker med blåbærsirup

Helgefrokostene skal være lange og deilige. Nyt dem med ferske pannekaker og hjemmelaget blåbærsirup.

Lagret av 870 brukere

Ingredienser

10
porsjoner
  • 1 stk Cottage cheese, beger
  • 1.75 dl melk
  • 4 stk egg, skilt
  • 115 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 4 ss sukker
  • 1 klype salt
  • smør, til steking
  • 2 dl sirup, lønnesirup
  • 150 g blåbær, fryste

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk Cottage cheese, beger
  • 1.75 dl melk
  • 4 stk egg, skilt
  • 115 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 4 ss sukker
  • 1 klype salt
  • smør, til steking
  • 2 dl sirup, lønnesirup
  • 150 g blåbær, fryste
Visp cottage cheese, melk, eggeplommer og litt salt godt sammen i en bolle.
Rør inn siktet mel og bakepulver. Visp eggehvitene stive sammen med sukkeret og vend dem inn i røren.
Stek små tykke pannekaker i en teflonpanne.
Bland sammen lønnesirup og blåbær i en kasserolle. Kok opp og la sirupen koke i 3 - 4 minutter
woman cooking

Bon appetit!

Visp cottage cheese, melk, eggeplommer og litt salt godt sammen i en bolle.
Rør inn siktet mel og bakepulver. Visp eggehvitene stive sammen med sukkeret og vend dem inn i røren.
Stek små tykke pannekaker i en teflonpanne.
Bland sammen lønnesirup og blåbær i en kasserolle. Kok opp og la sirupen koke i 3 - 4 minutter
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?