Til hovedinnhold

Kyllingsalat med meksikansk saus og tortillachips

30 min
13 varer
21
Kyllingsalat med meksikansk saus og tortillachips

Lekker salat med meksikansk saus og tortillachips. Kjempe god lunsjrett eller skolemat, eller by den til kveldskos.
Kilde: Fædrelandsvennen. Foto: Kristin Ellingsen

Ingredienser

8
porsjoner
  • 1 nygrillet kylling
  • 3 paprika
  • 1 purreløk
  • 1 boks gulost, revet
  • tortillachips
  • basilikum
  • salat, assortert

Saus

  • 1 boks lettrømme
  • 1 boks Philadelphiaost
  • 1 pakke majones
  • 1 boks tacosaus
  • 2 ss sitronsaft, presset
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 nygrillet kylling
  • 3 paprika
  • 1 purreløk
  • 1 boks gulost, revet
  • tortillachips
  • basilikum
  • salat, assortert

Saus

  • 1 boks lettrømme
  • 1 boks Philadelphiaost
  • 1 pakke majones
  • 1 boks tacosaus
  • 2 ss sitronsaft, presset
  • salt og kvernet pepper
Skjær paprika i tynne strimler og purre i tynne ringer.
Rens og riv kyllingen.
Ha først sausen i et serveringsfat med kant.
Fordel så kyllingen oppå.
Legg på paprika og purre.
Strø osten over og legg basilikumbladene på toppen.
Serveres med ovnsvarmet nachos (3-4 min på 200 grader)
Kan lages i god tid før servering.

Saus

Bland sammen alle ingrediensene til en saus.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær paprika i tynne strimler og purre i tynne ringer.
Rens og riv kyllingen.
Ha først sausen i et serveringsfat med kant.
Fordel så kyllingen oppå.
Legg på paprika og purre.
Strø osten over og legg basilikumbladene på toppen.
Serveres med ovnsvarmet nachos (3-4 min på 200 grader)
Kan lages i god tid før servering.

Saus

Bland sammen alle ingrediensene til en saus.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?