rask

Kyllingsalat med meksikansk saus og tortillachips

30 min
Lagret av 21 brukere
Kyllingsalat med meksikansk saus og tortillachips
Lagret av 21 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 1 nygrillet kylling
  • 3 paprika
  • 1 purreløk
  • 1 boks gulost, revet
  • tortillachips
  • basilikum
  • salat, assortert

Saus

  • 1 boks lettrømme
  • 1 boks Philadelphiaost
  • 1 pakke majones
  • 1 boks tacosaus
  • 2 ss sitronsaft, presset
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 nygrillet kylling
  • 3 paprika
  • 1 purreløk
  • 1 boks gulost, revet
  • tortillachips
  • basilikum
  • salat, assortert

Saus

  • 1 boks lettrømme
  • 1 boks Philadelphiaost
  • 1 pakke majones
  • 1 boks tacosaus
  • 2 ss sitronsaft, presset
  • salt og kvernet pepper
Skjær paprika i tynne strimler og purre i tynne ringer.
Rens og riv kyllingen.
Ha først sausen i et serveringsfat med kant.
Fordel så kyllingen oppå.
Legg på paprika og purre.
Strø osten over og legg basilikumbladene på toppen.
Serveres med ovnsvarmet nachos (3-4 min på 200 grader)
Kan lages i god tid før servering.

Saus

Bland sammen alle ingrediensene til en saus.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær paprika i tynne strimler og purre i tynne ringer.
Rens og riv kyllingen.
Ha først sausen i et serveringsfat med kant.
Fordel så kyllingen oppå.
Legg på paprika og purre.
Strø osten over og legg basilikumbladene på toppen.
Serveres med ovnsvarmet nachos (3-4 min på 200 grader)
Kan lages i god tid før servering.

Saus

Bland sammen alle ingrediensene til en saus.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?