Tilsett vørterøl og melk og la det bli ca.30 grader. Rør gjæren ut i væsken.
Ha i rugmel, salt og krydder.
Elt inn hvetemel til en jevn smidig deig, elt det gjerne i en kjøkkenmaskin.
Rett før slutt has rosinene i deigen.
La deigen heve til dobbel størrelse.
Slå deigen ned og la den heve en gang til.
Del deigen i to og bak ut runde brød/kaker.
La dem etterheve minst 30 minutter.
Sett stekeovnen på 210 grader.
Pensle med sammenvispet egg og stek kakene i ca. 30-35 minutter. (Dekk kakene med aluminiumsfolie på slutten av steketiden, hvis de blir for mørke før de er ferdigstekt)
Bon appetit!
Bland sammen rugmel, salt og krydder.
Smelt smøret. Rør i sirup og sukker.
Tilsett vørterøl og melk og la det bli ca.30 grader. Rør gjæren ut i væsken.
Ha i rugmel, salt og krydder.
Elt inn hvetemel til en jevn smidig deig, elt det gjerne i en kjøkkenmaskin.
Rett før slutt has rosinene i deigen.
La deigen heve til dobbel størrelse.
Slå deigen ned og la den heve en gang til.
Del deigen i to og bak ut runde brød/kaker.
La dem etterheve minst 30 minutter.
Sett stekeovnen på 210 grader.
Pensle med sammenvispet egg og stek kakene i ca. 30-35 minutter. (Dekk kakene med aluminiumsfolie på slutten av steketiden, hvis de blir for mørke før de er ferdigstekt)
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto