Til hovedinnhold

Spinatsuppe

30 min

Spinatsuppe er styrkende og godt og lettvint. Server med hardkokt egg.
Kilde: Adresseavisen Foto: Vegard Eggen

Lagret av 98 brukere
Spinatsuppe

Spinatsuppe er styrkende og godt og lettvint. Server med hardkokt egg.
Kilde: Adresseavisen Foto: Vegard Eggen

Lagret av 98 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 6 l kyllingkraft
  • 1 dl fløte
  • 200 g spinat
  • 1 kvast timian
  • 1 kvast bladpersille
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 6 l kyllingkraft
  • 1 dl fløte
  • 200 g spinat
  • 1 kvast timian
  • 1 kvast bladpersille
  • salt og kvernet pepper
Bland spinat, kraft, timian, persille og fløte i blender.
Hell over i kasserolle, og bring til kokepunktet. Smak til med salt og pepper. (Alternativ til blender: bruk stavmikser i kasserollen)
Servér, gjerne med hardkokt egg og /eller brødkrutonger til.
woman cooking

Bon appetit!

Bland spinat, kraft, timian, persille og fløte i blender.
Hell over i kasserolle, og bring til kokepunktet. Smak til med salt og pepper. (Alternativ til blender: bruk stavmikser i kasserollen)
Servér, gjerne med hardkokt egg og /eller brødkrutonger til.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?