Spinatsuppe
30 min
Spinatsuppe er styrkende og godt og lettvint. Server med hardkokt egg.
Kilde: Adresseavisen Foto: Vegard Eggen
Lagret av 98 brukere
Spinatsuppe er styrkende og godt og lettvint. Server med hardkokt egg.
Kilde: Adresseavisen Foto: Vegard Eggen
Lagret av 98 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 6 l kyllingkraft
- 1 dl fløte
- 200 g spinat
- 1 kvast timian
- 1 kvast bladpersille
- salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 6 l kyllingkraft
- 1 dl fløte
- 200 g spinat
- 1 kvast timian
- 1 kvast bladpersille
- salt og kvernet pepper
Bland spinat, kraft, timian, persille og fløte i blender.
Hell over i kasserolle, og bring til kokepunktet. Smak til med salt og pepper. (Alternativ til blender: bruk stavmikser i kasserollen)
Servér, gjerne med hardkokt egg og /eller brødkrutonger til.

Bon appetit!
Bland spinat, kraft, timian, persille og fløte i blender.
Hell over i kasserolle, og bring til kokepunktet. Smak til med salt og pepper. (Alternativ til blender: bruk stavmikser i kasserollen)
Servér, gjerne med hardkokt egg og /eller brødkrutonger til.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.