rask

Tunfiskrøre med bløte egg

30 min
47 har lagret denne
Tunfiskrøre med bløte egg
47 har lagret denne
2
porsjoner
  • 2 skive(r) brød, godt (grill eller rist om ønskelig)
  • 1 stk tunfisk, i olje (1 boks)
  • 3 ss majones
  • 2 ss bladpersille, eller basilikum, hakket
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 stk egg
  • 1 ss ørretrogn
  • 1 ss pesto, eller 2 ts ramsløkpuré
  • spirer, eller urter til pynt (kan sløyfes)
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 skive(r) brød, godt (grill eller rist om ønskelig)
  • 1 stk tunfisk, i olje (1 boks)
  • 3 ss majones
  • 2 ss bladpersille, eller basilikum, hakket
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 stk egg
  • 1 ss ørretrogn
  • 1 ss pesto, eller 2 ts ramsløkpuré
  • spirer, eller urter til pynt (kan sløyfes)
Ha majonesen i en bolle, visp inn oljen fra tunfisken og sitronsaften. Bland inn tunfisken, mos det sammen med en gaffel og rør inn persillen.
Ha majonesen i en bolle, visp inn oljen fra tunfisken og sitronsaften. Bland inn tunfisken, mos det sammen med en gaffel og rør inn persillen.
Kok eggene i 7 1/2 minutt, avkjøl under rennende kaldt vann og skrell eggene forsiktig. Fordel tunfiskrøren på skivene. Del eggene og legg dem på med solsiden opp. Dryss gjerne eggene lett med litt salt og kvernet sort pepper. Topp med ørretrogn og drypp over pesto.
Kok eggene i 7 1/2 minutt, avkjøl under rennende kaldt vann og skrell eggene forsiktig. Fordel tunfiskrøren på skivene. Del eggene og legg dem på med solsiden opp. Dryss gjerne eggene lett med litt salt og kvernet sort pepper. Topp med ørretrogn og drypp over pesto.
woman cooking

Bon appetit!

Ha majonesen i en bolle, visp inn oljen fra tunfisken og sitronsaften. Bland inn tunfisken, mos det sammen med en gaffel og rør inn persillen.
Ha majonesen i en bolle, visp inn oljen fra tunfisken og sitronsaften. Bland inn tunfisken, mos det sammen med en gaffel og rør inn persillen.
Kok eggene i 7 1/2 minutt, avkjøl under rennende kaldt vann og skrell eggene forsiktig. Fordel tunfiskrøren på skivene. Del eggene og legg dem på med solsiden opp. Dryss gjerne eggene lett med litt salt og kvernet sort pepper. Topp med ørretrogn og drypp over pesto.
Kok eggene i 7 1/2 minutt, avkjøl under rennende kaldt vann og skrell eggene forsiktig. Fordel tunfiskrøren på skivene. Del eggene og legg dem på med solsiden opp. Dryss gjerne eggene lett med litt salt og kvernet sort pepper. Topp med ørretrogn og drypp over pesto.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?