2 skive(r) brød, godt (grill eller rist om ønskelig)
1 stk tunfisk, i olje (1 boks)
3 ss majones
2 ss bladpersille, eller basilikum, hakket
1 ts sitronsaft
2 stk egg
1 ss ørretrogn
1 ss pesto, eller 2 ts ramsløkpuré
spirer, eller urter til pynt (kan sløyfes)
Ha majonesen i en bolle, visp inn oljen fra tunfisken og sitronsaften. Bland inn tunfisken, mos det sammen med en gaffel og rør inn persillen.
Kok eggene i 7 1/2 minutt, avkjøl under rennende kaldt vann og skrell eggene forsiktig. Fordel tunfiskrøren på skivene. Del eggene og legg dem på med solsiden opp. Dryss gjerne eggene lett med litt salt og kvernet sort pepper. Topp med ørretrogn og drypp over pesto.
Bon appetit!
Ha majonesen i en bolle, visp inn oljen fra tunfisken og sitronsaften. Bland inn tunfisken, mos det sammen med en gaffel og rør inn persillen.
Kok eggene i 7 1/2 minutt, avkjøl under rennende kaldt vann og skrell eggene forsiktig. Fordel tunfiskrøren på skivene. Del eggene og legg dem på med solsiden opp. Dryss gjerne eggene lett med litt salt og kvernet sort pepper. Topp med ørretrogn og drypp over pesto.