Til hovedinnhold

Tunfiskrøre med bløte egg

30 min

Topp med rester etter gårsdagen og nyt resten av festen – på skiven!

Lagret av 46 brukere
Tunfiskrøre med bløte egg

Topp med rester etter gårsdagen og nyt resten av festen – på skiven!

Lagret av 46 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 2 skive(r) brød, godt (grill eller rist om ønskelig)
  • 1 stk tunfisk, i olje (1 boks)
  • 3 ss majones
  • 2 ss bladpersille, eller basilikum, hakket
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 stk egg
  • 1 ss ørretrogn
  • 1 ss pesto, eller 2 ts ramsløkpuré
  • spirer, eller urter til pynt (kan sløyfes)

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 skive(r) brød, godt (grill eller rist om ønskelig)
  • 1 stk tunfisk, i olje (1 boks)
  • 3 ss majones
  • 2 ss bladpersille, eller basilikum, hakket
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 stk egg
  • 1 ss ørretrogn
  • 1 ss pesto, eller 2 ts ramsløkpuré
  • spirer, eller urter til pynt (kan sløyfes)
Ha majonesen i en bolle, visp inn oljen fra tunfisken og sitronsaften. Bland inn tunfisken, mos det sammen med en gaffel og rør inn persillen.
Ha majonesen i en bolle, visp inn oljen fra tunfisken og sitronsaften. Bland inn tunfisken, mos det sammen med en gaffel og rør inn persillen.
Kok eggene i 7 1/2 minutt, avkjøl under rennende kaldt vann og skrell eggene forsiktig. Fordel tunfiskrøren på skivene. Del eggene og legg dem på med solsiden opp. Dryss gjerne eggene lett med litt salt og kvernet sort pepper. Topp med ørretrogn og drypp over pesto.
Kok eggene i 7 1/2 minutt, avkjøl under rennende kaldt vann og skrell eggene forsiktig. Fordel tunfiskrøren på skivene. Del eggene og legg dem på med solsiden opp. Dryss gjerne eggene lett med litt salt og kvernet sort pepper. Topp med ørretrogn og drypp over pesto.
woman cooking

Bon appetit!

Ha majonesen i en bolle, visp inn oljen fra tunfisken og sitronsaften. Bland inn tunfisken, mos det sammen med en gaffel og rør inn persillen.
Ha majonesen i en bolle, visp inn oljen fra tunfisken og sitronsaften. Bland inn tunfisken, mos det sammen med en gaffel og rør inn persillen.
Kok eggene i 7 1/2 minutt, avkjøl under rennende kaldt vann og skrell eggene forsiktig. Fordel tunfiskrøren på skivene. Del eggene og legg dem på med solsiden opp. Dryss gjerne eggene lett med litt salt og kvernet sort pepper. Topp med ørretrogn og drypp over pesto.
Kok eggene i 7 1/2 minutt, avkjøl under rennende kaldt vann og skrell eggene forsiktig. Fordel tunfiskrøren på skivene. Del eggene og legg dem på med solsiden opp. Dryss gjerne eggene lett med litt salt og kvernet sort pepper. Topp med ørretrogn og drypp over pesto.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?