En skikkelig saftig grillet burger egner seg meget godt som fredagssnacks. Denne burgeren har fått et oppfriskende kryddersjokk som heller mot varme indiske aromaer. I tillegg er den laget av mager kyllingkjøttdeig og svøpt i grove hjemmebakte brød. Det må jo bli en vinn-vinnsituasjon med tanke på både smak og sunnhet.
En skikkelig saftig grillet burger egner seg meget godt som fredagssnacks. Denne burgeren har fått et oppfriskende kryddersjokk som heller mot varme indiske aromaer. I tillegg er den laget av mager kyllingkjøttdeig og svøpt i grove hjemmebakte brød. Det må jo bli en vinn-vinnsituasjon med tanke på både smak og sunnhet.
Rist spisskummen i en tørr stekepanne over middels varme til de lukter aromatisk og har blitt en anelse mørkere. Knus til pulver i en morter.
Bland alle ingrediensene raskt sammen til en smidig blanding. Dekk til og la blandingen stå en halv times tid i kjøleskapet.
Del i fire like store deler, ha litt olje på hendene og form fire tykke fine burgere. Grill burgerne i en grillpanne, ca 3-4 minutter på hver side, til burgerne er gjennomstekt.
Serveres i brød med salat, tomat, løk, yoghurt og tomat- og ingefærchutney.
Bon appetit!
Rist spisskummen i en tørr stekepanne over middels varme til de lukter aromatisk og har blitt en anelse mørkere. Knus til pulver i en morter.
Bland alle ingrediensene raskt sammen til en smidig blanding. Dekk til og la blandingen stå en halv times tid i kjøleskapet.
Del i fire like store deler, ha litt olje på hendene og form fire tykke fine burgere. Grill burgerne i en grillpanne, ca 3-4 minutter på hver side, til burgerne er gjennomstekt.
Serveres i brød med salat, tomat, løk, yoghurt og tomat- og ingefærchutney.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto