En skikkelig saftig grillet burger egner seg meget godt som fredagssnacks. Denne burgeren har fått et oppfriskende kryddersjokk som heller mot varme indiske aromaer. I tillegg er den laget av mager kyllingkjøttdeig og svøpt i grove hjemmebakte brød. Det må jo bli en vinn-vinnsituasjon med tanke på både smak og sunnhet.
Rist spisskummen i en tørr stekepanne over middels varme til de lukter aromatisk og har blitt en anelse mørkere. Knus til pulver i en morter.
Bland alle ingrediensene raskt sammen til en smidig blanding. Dekk til og la blandingen stå en halv times tid i kjøleskapet.
Del i fire like store deler, ha litt olje på hendene og form fire tykke fine burgere. Grill burgerne i en grillpanne, ca 3-4 minutter på hver side, til burgerne er gjennomstekt.
Serveres i brød med salat, tomat, løk, yoghurt og tomat- og ingefærchutney.
Bon appetit!
Rist spisskummen i en tørr stekepanne over middels varme til de lukter aromatisk og har blitt en anelse mørkere. Knus til pulver i en morter.
Bland alle ingrediensene raskt sammen til en smidig blanding. Dekk til og la blandingen stå en halv times tid i kjøleskapet.
Del i fire like store deler, ha litt olje på hendene og form fire tykke fine burgere. Grill burgerne i en grillpanne, ca 3-4 minutter på hver side, til burgerne er gjennomstekt.
Serveres i brød med salat, tomat, løk, yoghurt og tomat- og ingefærchutney.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto