109 har lagret denne
8
porsjoner
- 300 g kyllingfilet
- 100 g matyoghurt
- 1 ts karripulver
- 1 dl mango chutney
- 300 eple
- 100 g ananas
- 40 g dadler, stenfrie
- 2 vårløk
- 1 ss limesaft
- salt
- pepper
- 4 skive(r) brød, grovt
Unngå at skjermen går i dvale
- 300 g kyllingfilet
- 100 g matyoghurt
- 1 ts karripulver
- 1 dl mango chutney
- 300 eple
- 100 g ananas
- 40 g dadler, stenfrie
- 2 vårløk
- 1 ss limesaft
- salt
- pepper
- 4 skive(r) brød, grovt
Stek eller kok kyllingfiletene i god tid. Ikke la de fosskoke, bare stå å trekke, ca. 10 min. Avkjøl.
Du kan gjerne koke dem i kyllingkraft og avkjøle i kraften. Da får de mer smak.
Rør sammen yoghurt, karri og mangochutney. Smak til med limesaft, salt og pepper.
Skjær eple og ananas i små terninger og hakk dadlene.
Snitt vårløken og plukk kyllingkjøttet i mindre biter.
Vend alt inn i yoghurtdressingen.
Del de 4 brødskivene diagonalt.
Fordel fyllet på fire like brødskiver før servering. Legg på de siste fire til slutt.
Passer fint som niste på tur eller til en smakfull lunsj.
Tips: Kyllingkraften kan du ta vare på og bruke ved en annen anledning. Eks. Til saus eller suppe.

Bon appetit!
Stek eller kok kyllingfiletene i god tid. Ikke la de fosskoke, bare stå å trekke, ca. 10 min. Avkjøl.
Du kan gjerne koke dem i kyllingkraft og avkjøle i kraften. Da får de mer smak.
Rør sammen yoghurt, karri og mangochutney. Smak til med limesaft, salt og pepper.
Skjær eple og ananas i små terninger og hakk dadlene.
Snitt vårløken og plukk kyllingkjøttet i mindre biter.
Vend alt inn i yoghurtdressingen.
Del de 4 brødskivene diagonalt.
Fordel fyllet på fire like brødskiver før servering. Legg på de siste fire til slutt.
Passer fint som niste på tur eller til en smakfull lunsj.
Tips: Kyllingkraften kan du ta vare på og bruke ved en annen anledning. Eks. Til saus eller suppe.