rask

Kyllingsandwich

30 min
109 har lagret denne
Kyllingsandwich
109 har lagret denne
8
porsjoner
  • 300 g kyllingfilet
  • 100 g matyoghurt
  • 1 ts karripulver
  • 1 dl mango chutney
  • 300 eple
  • 100 g ananas
  • 40 g dadler, stenfrie
  • 2 vårløk
  • 1 ss limesaft
  • salt
  • pepper
  • 4 skive(r) brød, grovt
Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g kyllingfilet
  • 100 g matyoghurt
  • 1 ts karripulver
  • 1 dl mango chutney
  • 300 eple
  • 100 g ananas
  • 40 g dadler, stenfrie
  • 2 vårløk
  • 1 ss limesaft
  • salt
  • pepper
  • 4 skive(r) brød, grovt
Stek eller kok kyllingfiletene i god tid. Ikke la de fosskoke, bare stå å trekke, ca. 10 min. Avkjøl.
Du kan gjerne koke dem i kyllingkraft og avkjøle i kraften. Da får de mer smak.
Rør sammen yoghurt, karri og mangochutney. Smak til med limesaft, salt og pepper.
Skjær eple og ananas i små terninger og hakk dadlene.
Snitt vårløken og plukk kyllingkjøttet i mindre biter.
Vend alt inn i yoghurtdressingen.
Del de 4 brødskivene diagonalt.
Fordel fyllet på fire like brødskiver før servering. Legg på de siste fire til slutt.
Passer fint som niste på tur eller til en smakfull lunsj.
Tips: Kyllingkraften kan du ta vare på og bruke ved en annen anledning. Eks. Til saus eller suppe.
woman cooking

Bon appetit!

Stek eller kok kyllingfiletene i god tid. Ikke la de fosskoke, bare stå å trekke, ca. 10 min. Avkjøl.
Du kan gjerne koke dem i kyllingkraft og avkjøle i kraften. Da får de mer smak.
Rør sammen yoghurt, karri og mangochutney. Smak til med limesaft, salt og pepper.
Skjær eple og ananas i små terninger og hakk dadlene.
Snitt vårløken og plukk kyllingkjøttet i mindre biter.
Vend alt inn i yoghurtdressingen.
Del de 4 brødskivene diagonalt.
Fordel fyllet på fire like brødskiver før servering. Legg på de siste fire til slutt.
Passer fint som niste på tur eller til en smakfull lunsj.
Tips: Kyllingkraften kan du ta vare på og bruke ved en annen anledning. Eks. Til saus eller suppe.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?