Det kreves to for å danse tango. I wienervalsen gjelder regelen om én rett, én fører. Men ok, vi kan bruke ytrefilet av svin, da, ikke bare de foreskrevne skiver av kalv. Kilde: Aftenposten. Foto: Olav Urdahl
Det kreves to for å danse tango. I wienervalsen gjelder regelen om én rett, én fører. Men ok, vi kan bruke ytrefilet av svin, da, ikke bare de foreskrevne skiver av kalv. Kilde: Aftenposten. Foto: Olav Urdahl
Ha smør i en kjele og varm rolig opp. Øs det øverste, klare smørlaget. over i en bolle (klarnet smør).
De grå klumpene som synker til bunns, skal kastes.
Bank kjøttskivene flate mellom to lag oljesmurt kjøkkenplast. Skjær ut eventuelle hinner og sener.
Gni dem inn med salt og pepper.
Fordel mel, egg og brødrasp på tre tallerkener.
Vend kjøttskivene i melet og rist dem slik at det ikke blir for mye på dem. Vend dem deretter i pisket egg. Legg dem deretter grundig i brødsmulene, slik at det sitter et lag av panering på begge sider.
Varm det klarnede smøret i panne på middels varme.
Stek to og to skiver pent gylne på begge sider. Det er perfekt om paneringen bobler seg litt.
Server med tilbehør som beskrevet i hovedsaken.
Bon appetit!
Ha smør i en kjele og varm rolig opp. Øs det øverste, klare smørlaget. over i en bolle (klarnet smør).
De grå klumpene som synker til bunns, skal kastes.
Bank kjøttskivene flate mellom to lag oljesmurt kjøkkenplast. Skjær ut eventuelle hinner og sener.
Gni dem inn med salt og pepper.
Fordel mel, egg og brødrasp på tre tallerkener.
Vend kjøttskivene i melet og rist dem slik at det ikke blir for mye på dem. Vend dem deretter i pisket egg. Legg dem deretter grundig i brødsmulene, slik at det sitter et lag av panering på begge sider.
Varm det klarnede smøret i panne på middels varme.
Stek to og to skiver pent gylne på begge sider. Det er perfekt om paneringen bobler seg litt.
Server med tilbehør som beskrevet i hovedsaken.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto