Til hovedinnhold

Pasta med svinekjøtt og krepsehaler

30 min

Pasta er grei mat når du har det travelt. Her har du en spennende variant med svinekjøtt og krepsehaler. Deilig.

Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Astrid Hals

Lagret av 23 brukere
Pasta med svinekjøtt og krepsehaler

Pasta er grei mat når du har det travelt. Her har du en spennende variant med svinekjøtt og krepsehaler. Deilig.

Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Astrid Hals

Lagret av 23 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 300 g svinekjøtt
  • 2 ss olje
  • 1 boks krepsehaler
  • 1 løk
  • 1 dl matfløte
  • 0.5 ts pepper
  • 1 skive(r) parmesan
  • 1 pakke pasta

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g svinekjøtt
  • 2 ss olje
  • 1 boks krepsehaler
  • 1 løk
  • 1 dl matfløte
  • 0.5 ts pepper
  • 1 skive(r) parmesan
  • 1 pakke pasta
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Skrell og finhakk løk.
Fres strimlet svinekjøtt raskt i varm panne. Ta kjøttet ut av pannen.
Fres deretter krepsehalene og løken sammen i pannen til løken er blank. Legg kjøttet tilbake i pannen.
Tilsett fløte. Smak til med salt og pepper og litt fersk parmesan.
La det koke et par minutter.
woman cooking

Bon appetit!

Kok pasta etter anvisning på pakken.
Skrell og finhakk løk.
Fres strimlet svinekjøtt raskt i varm panne. Ta kjøttet ut av pannen.
Fres deretter krepsehalene og løken sammen i pannen til løken er blank. Legg kjøttet tilbake i pannen.
Tilsett fløte. Smak til med salt og pepper og litt fersk parmesan.
La det koke et par minutter.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?