Til hovedinnhold

Sandwich med røkelaks, spekeskinke og egg

30 min

En sandwich som passer perfekt som "brunch" når man våkner sent på en lørdag eller søndag morgen.
Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

Lagret av 53 brukere
Sandwich med røkelaks, spekeskinke og egg

En sandwich som passer perfekt som "brunch" når man våkner sent på en lørdag eller søndag morgen.
Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

Lagret av 53 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 6 skive(r) brød
  • 1 ss sennep
  • 50 g kremost, mager
  • salvieblader
  • 1 bifftomat
  • 0.5 ss pepperrot
  • 2 skive(r) røkelaks
  • 2 skive(r) spekeskinke
  • 2 egg
  • 100 g agurk

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 6 skive(r) brød
  • 1 ss sennep
  • 50 g kremost, mager
  • salvieblader
  • 1 bifftomat
  • 0.5 ss pepperrot
  • 2 skive(r) røkelaks
  • 2 skive(r) spekeskinke
  • 2 egg
  • 100 g agurk
Rist brødskivene.
Bred litt dijonsennep og magerost på bunnskivene. Ha på laks og masse salvie.
Smør ost og pepperrot på neste skive. Ha salvieblader på toppen.
Legg siste skiven over. Smør den med ost og legg spekeskinke over.
Topp det hele med et speilegg og agurk delt på langs.
Serveres med grønn salat og flere tomater. Salt og pepper på bordet.
Viktig med gode kniver til slike høye smørbrød.
woman cooking

Bon appetit!

Rist brødskivene.
Bred litt dijonsennep og magerost på bunnskivene. Ha på laks og masse salvie.
Smør ost og pepperrot på neste skive. Ha salvieblader på toppen.
Legg siste skiven over. Smør den med ost og legg spekeskinke over.
Topp det hele med et speilegg og agurk delt på langs.
Serveres med grønn salat og flere tomater. Salt og pepper på bordet.
Viktig med gode kniver til slike høye smørbrød.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?