Sandwich med røkelaks, spekeskinke og egg
30 min
En sandwich som passer perfekt som "brunch" når man våkner sent på en lørdag eller søndag morgen.
Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt
Lagret av 53 brukere
En sandwich som passer perfekt som "brunch" når man våkner sent på en lørdag eller søndag morgen.
Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt
Lagret av 53 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 6 skive(r) brød
- 1 ss sennep
- 50 g kremost, mager
- salvieblader
- 1 bifftomat
- 0.5 ss pepperrot
- 2 skive(r) røkelaks
- 2 skive(r) spekeskinke
- 2 egg
- 100 g agurk
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 6 skive(r) brød
- 1 ss sennep
- 50 g kremost, mager
- salvieblader
- 1 bifftomat
- 0.5 ss pepperrot
- 2 skive(r) røkelaks
- 2 skive(r) spekeskinke
- 2 egg
- 100 g agurk
Rist brødskivene.
Bred litt dijonsennep og magerost på bunnskivene. Ha på laks og masse salvie.
Smør ost og pepperrot på neste skive. Ha salvieblader på toppen.
Legg siste skiven over. Smør den med ost og legg spekeskinke over.
Topp det hele med et speilegg og agurk delt på langs.
Serveres med grønn salat og flere tomater. Salt og pepper på bordet.
Viktig med gode kniver til slike høye smørbrød.

Bon appetit!
Rist brødskivene.
Bred litt dijonsennep og magerost på bunnskivene. Ha på laks og masse salvie.
Smør ost og pepperrot på neste skive. Ha salvieblader på toppen.
Legg siste skiven over. Smør den med ost og legg spekeskinke over.
Topp det hele med et speilegg og agurk delt på langs.
Serveres med grønn salat og flere tomater. Salt og pepper på bordet.
Viktig med gode kniver til slike høye smørbrød.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.