Til hovedinnhold

Raclette med frukt

30 min

Mange serverer ost til dessert. Her har vi laget et forslag med frukt og ost som raclette. En pikant og velsmakende avslutning på et godt måltid.
Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

Lagret av 12 brukere
Raclette med frukt

Mange serverer ost til dessert. Her har vi laget et forslag med frukt og ost som raclette. En pikant og velsmakende avslutning på et godt måltid.
Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

Lagret av 12 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 200 g blåmuggost
  • 4 pære
  • 0.5 sitron
  • 1 dl valnøttkjerner

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g blåmuggost
  • 4 pære
  • 0.5 sitron
  • 1 dl valnøttkjerner
Skjær pærene i tykke skiver, skjær ut kjernehuset.
Drypp sitronsaft over og legg pæreskivene på toppen av raclettepannen. Dryss hakkede valnøttkjerner over.
Skjær osten i skiver og legg dem i de små pannene.
Stek alt til osten begynner å smelte og pærene er varme, og server.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær pærene i tykke skiver, skjær ut kjernehuset.
Drypp sitronsaft over og legg pæreskivene på toppen av raclettepannen. Dryss hakkede valnøttkjerner over.
Skjær osten i skiver og legg dem i de små pannene.
Stek alt til osten begynner å smelte og pærene er varme, og server.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?