Raclette med frukt
30 min
Mange serverer ost til dessert. Her har vi laget et forslag med frukt og ost som raclette. En pikant og velsmakende avslutning på et godt måltid.
Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt
Lagret av 12 brukere
Mange serverer ost til dessert. Her har vi laget et forslag med frukt og ost som raclette. En pikant og velsmakende avslutning på et godt måltid.
Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt
Lagret av 12 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 200 g blåmuggost
- 4 pære
- 0.5 sitron
- 1 dl valnøttkjerner
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 200 g blåmuggost
- 4 pære
- 0.5 sitron
- 1 dl valnøttkjerner
Skjær pærene i tykke skiver, skjær ut kjernehuset.
Drypp sitronsaft over og legg pæreskivene på toppen av raclettepannen. Dryss hakkede valnøttkjerner over.
Skjær osten i skiver og legg dem i de små pannene.
Stek alt til osten begynner å smelte og pærene er varme, og server.

Bon appetit!
Skjær pærene i tykke skiver, skjær ut kjernehuset.
Drypp sitronsaft over og legg pæreskivene på toppen av raclettepannen. Dryss hakkede valnøttkjerner over.
Skjær osten i skiver og legg dem i de små pannene.
Stek alt til osten begynner å smelte og pærene er varme, og server.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.