Raclette med frukt
30 min
4 varer
12
Mange serverer ost til dessert. Her har vi laget et forslag med frukt og ost som raclette. En pikant og velsmakende avslutning på et godt måltid.
Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt
Ingredienser
8
porsjoner
- 200 g blåmuggost
- 4 pære
- 0.5 sitron
- 1 dl valnøttkjerner
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 200 g blåmuggost
- 4 pære
- 0.5 sitron
- 1 dl valnøttkjerner
Skjær pærene i tykke skiver, skjær ut kjernehuset.
Drypp sitronsaft over og legg pæreskivene på toppen av raclettepannen. Dryss hakkede valnøttkjerner over.
Skjær osten i skiver og legg dem i de små pannene.
Stek alt til osten begynner å smelte og pærene er varme, og server.

Bon appetit!
Skjær pærene i tykke skiver, skjær ut kjernehuset.
Drypp sitronsaft over og legg pæreskivene på toppen av raclettepannen. Dryss hakkede valnøttkjerner over.
Skjær osten i skiver og legg dem i de små pannene.
Stek alt til osten begynner å smelte og pærene er varme, og server.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.