Til hovedinnhold
rask

Cannelloni

30 min

Lasagneplater kan brukes til mer enn bare lasagne. Server kjøtt- og ostefylte pastaruller til middag. Det er noe for hele familien!
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Synøve Dreyer

Lagret av 696 brukere
Cannelloni

Lasagneplater kan brukes til mer enn bare lasagne. Server kjøtt- og ostefylte pastaruller til middag. Det er noe for hele familien!
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Synøve Dreyer

Lagret av 696 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 rødløk
  • 150 g spinat
  • 1 hvitløksfedd
  • 100 g kremost, mager
  • 2 ss parmesan
  • 1 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 6 plate(r) lasagneplater

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 rødløk
  • 150 g spinat
  • 1 hvitløksfedd
  • 100 g kremost, mager
  • 2 ss parmesan
  • 1 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 6 plate(r) lasagneplater
Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter.
Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.
Skrell og skjær løken i tynne båter og skyll spinaten.
Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne sammen med margarin. Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt.
Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.
Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form.
Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter.
woman cooking

Bon appetit!

Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter.
Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.
Skrell og skjær løken i tynne båter og skyll spinaten.
Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne sammen med margarin. Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt.
Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.
Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form.
Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?