Lasagneplater kan brukes til mer enn bare lasagne. Server kjøtt- og ostefylte pastaruller til middag. Det er noe for hele familien! Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Synøve Dreyer
Lasagneplater kan brukes til mer enn bare lasagne. Server kjøtt- og ostefylte pastaruller til middag. Det er noe for hele familien! Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Synøve Dreyer
Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter.
Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten. Skrell og skjær løken i tynne båter og skyll spinaten.
Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne sammen med margarin. Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt.
Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.
Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form.
Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter.
Bon appetit!
Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter.
Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten. Skrell og skjær løken i tynne båter og skyll spinaten.
Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne sammen med margarin. Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt.
Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.
Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form.
Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto