rask
Club sandwich med grønnsaker og kylling
30 min
Club sandwichen vår er fylt med masse snadder og er å regne som et fullverdig måltid. Salaten, tomatene og avocadoen gjør den saftig og frisk og så utrolig god.
Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt/Sarah Cameron Sørensen og Bent Raanes
Lagret av 49 brukere
Club sandwichen vår er fylt med masse snadder og er å regne som et fullverdig måltid. Salaten, tomatene og avocadoen gjør den saftig og frisk og så utrolig god.
Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt/Sarah Cameron Sørensen og Bent Raanes
Lagret av 49 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 3 skive(r) brød
- 1 kyllingfilet
- 4 skive(r) bacon
- 4 skive(r) gulost
- 2 bladsalat
- 1 tomat
- 1 avokado
- 2 ss majones, lett
- salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 3 skive(r) brød
- 1 kyllingfilet
- 4 skive(r) bacon
- 4 skive(r) gulost
- 2 bladsalat
- 1 tomat
- 1 avokado
- 2 ss majones, lett
- salt og kvernet pepper
Stek baconskivene til de er sprø. Legg dem på kjøkkenpapir.
Gni kyllingfilet inn med salt og pepper og stek i olje i middels varm stekepanne i 3-4 minutter på hver side.
Vask salatblader og tørk dem godt. Skjær tomat i skiver og skrell og skjær avocado i skiver.
Rist brødskivene og legg dem utover ren benkeplate.
Smør majones på to skiver og legg salatblader oppå. Legg på to skiver bacon.
Skjær kyllingfileten på skrått i skiver og legg på halvparten av kyllingen, to skiver hvitost og to skiver tomat.
Dryss over salt og pepper.
Monter sandwichen:
Først den ene brødskiven med alt pålegget.
Legg den andre skiven med pålegg oppå, og på toppen den tredje brødskiven.
Trykk godt ned slik at sandwichen holder seg sammen.
Stikk en trepinne gjennom og pynt gjerne med noen cherrytomater eller oliven.
Om du ønsker, kan du skjære den i to slik at den blir lettere å spise.

Bon appetit!
Stek baconskivene til de er sprø. Legg dem på kjøkkenpapir.
Gni kyllingfilet inn med salt og pepper og stek i olje i middels varm stekepanne i 3-4 minutter på hver side.
Vask salatblader og tørk dem godt. Skjær tomat i skiver og skrell og skjær avocado i skiver.
Rist brødskivene og legg dem utover ren benkeplate.
Smør majones på to skiver og legg salatblader oppå. Legg på to skiver bacon.
Skjær kyllingfileten på skrått i skiver og legg på halvparten av kyllingen, to skiver hvitost og to skiver tomat.
Dryss over salt og pepper.
Monter sandwichen:
Først den ene brødskiven med alt pålegget.
Legg den andre skiven med pålegg oppå, og på toppen den tredje brødskiven.
Trykk godt ned slik at sandwichen holder seg sammen.
Stikk en trepinne gjennom og pynt gjerne med noen cherrytomater eller oliven.
Om du ønsker, kan du skjære den i to slik at den blir lettere å spise.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.