Steinbit i panne

60 min
30 har lagret denne
Steinbit i panne
30 har lagret denne
8
porsjoner
  • 600 g steinbitfilet
  • 50 g reker, rensede
  • 50 g krepsehaler
  • 100 g blåskjell
  • 1 squash
  • 15 aspargesbønner
  • 10 sukkererter
  • 600 spinat
  • 12 spinat
  • 4 ss smør

Buljong

  • 5 dl grønnsaksbuljong, utblandet
  • 15 hel sort pepper
  • 5 stjerneanis
  • 5 kvaster persille
  • 0.25 fennikel
  • 1 laurbærblad
  • 1 kvast timian
  • 3 dl hvitvin, tørr
Unngå at skjermen går i dvale
  • 600 g steinbitfilet
  • 50 g reker, rensede
  • 50 g krepsehaler
  • 100 g blåskjell
  • 1 squash
  • 15 aspargesbønner
  • 10 sukkererter
  • 600 spinat
  • 12 spinat
  • 4 ss smør

Buljong

  • 5 dl grønnsaksbuljong, utblandet
  • 15 hel sort pepper
  • 5 stjerneanis
  • 5 kvaster persille
  • 0.25 fennikel
  • 1 laurbærblad
  • 1 kvast timian
  • 3 dl hvitvin, tørr
Start med å lage buljong. Se framgangsmåte lengre ned.
Bruk en ostehøvel og skjær squashen i tynne skiver.
Skyll alle grønnsakene og legg dem i den kokende buljongen i ca 1 minutter.
Løft grønnsakene opp med en hullsleiv og legg dem til side.
Rens fisken for skinn og bein.
Skjær fisken i passe serveringstykker.
Legg fiskebitene i buljongen og la dem trekke til de er ferdige.
Fordel grønnsakene i pannen sammen med fisken.
Visp smøret sammen med litt av den kokende buljongen.
Ha dette i fiskepannen sammen med skalldyrene.
La skalldyrene så vidt bli gjennomvarme.

Buljong

Skjær fennikel i små biter.
Kok opp buljongen sammen med alt krydderet og hvitvinen (bruk gjerne alkoholfri hvitvin).
La den småkoke i ca. 20-30 minutter og sil buljongen.
woman cooking

Bon appetit!

Start med å lage buljong. Se framgangsmåte lengre ned.
Bruk en ostehøvel og skjær squashen i tynne skiver.
Skyll alle grønnsakene og legg dem i den kokende buljongen i ca 1 minutter.
Løft grønnsakene opp med en hullsleiv og legg dem til side.
Rens fisken for skinn og bein.
Skjær fisken i passe serveringstykker.
Legg fiskebitene i buljongen og la dem trekke til de er ferdige.
Fordel grønnsakene i pannen sammen med fisken.
Visp smøret sammen med litt av den kokende buljongen.
Ha dette i fiskepannen sammen med skalldyrene.
La skalldyrene så vidt bli gjennomvarme.

Buljong

Skjær fennikel i små biter.
Kok opp buljongen sammen med alt krydderet og hvitvinen (bruk gjerne alkoholfri hvitvin).
La den småkoke i ca. 20-30 minutter og sil buljongen.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?