rask

Torsk i ovn

30 min
Lagret av 184 brukere
Torsk i ovn
Lagret av 184 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 1 purreløk
  • 2 gulrot
  • 2 stangselleri
  • 1 pakke fiskesaus
  • 12 cherrytomater
  • 100 g gulost, revet
  • timian
  • salt og kvernet pepper
  • poteter, eller ris

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 800 g torskefilet
  • 1 purreløk
  • 2 gulrot
  • 2 stangselleri
  • 1 pakke fiskesaus
  • 12 cherrytomater
  • 100 g gulost, revet
  • timian
  • salt og kvernet pepper
  • poteter, eller ris
Sett stekeovnen på 180 grader C.
Skjær torsken i serveringsstykker.
Kok opp ca. 5 dl vann og forvell grønnsakene to minutter i det kokende vannet.
Hell av vannet og legg grønnsakene over i en smurt ildfast form.
Legg fisken over grønnsakene og dryss over litt salt, pepper og timian.
Lag fiskesausen etter oppskrift på pakken og hell den over fisken.
Strø over osten.
Bak retten i stekeovnen i ca. 15 minutter.
Server med ris eller poteter.
Tips: Ønskes en raskere variant kan en bruke frosne grønnsaker. Frosne grønnsaker kan du legge rett i formen, men de bør være halvtinte.
woman cooking

Bon appetit!

Sett stekeovnen på 180 grader C.
Skjær torsken i serveringsstykker.
Kok opp ca. 5 dl vann og forvell grønnsakene to minutter i det kokende vannet.
Hell av vannet og legg grønnsakene over i en smurt ildfast form.
Legg fisken over grønnsakene og dryss over litt salt, pepper og timian.
Lag fiskesausen etter oppskrift på pakken og hell den over fisken.
Strø over osten.
Bak retten i stekeovnen i ca. 15 minutter.
Server med ris eller poteter.
Tips: Ønskes en raskere variant kan en bruke frosne grønnsaker. Frosne grønnsaker kan du legge rett i formen, men de bør være halvtinte.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?