rask

Kyllingsalat

30 min

Det beste på kyllingen er låret. Du har kanskje ikke spist det som dette?
Kilde: Adresseavisen. Foto: Richard Sagen

18 har lagret denne
Kyllingsalat

Det beste på kyllingen er låret. Du har kanskje ikke spist det som dette?
Kilde: Adresseavisen. Foto: Richard Sagen

18 har lagret denne
8
porsjoner
  • 2 kyllinglår
  • salat, assortert
  • olivenolje
  • hvitvinseddik
  • 8 cherrytomater
  • salt og kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 kyllinglår
  • salat, assortert
  • olivenolje
  • hvitvinseddik
  • 8 cherrytomater
  • salt og kvernet pepper
Sett stekeovnen på 180 grader.
Riv av skinnet på kyllinglårene.
Legg det helt flatt med bakepapir under på en stekeplate. Krydre med salt og pepper, legg bakepapir også oppå og så noe tungt som presser alt godt ned. Bak i ovnen i cirka en halv time.
Bein ut lårene og skjær kjøttet i litt store biter.
Brun lett i stekepanne med salt og pepper.
Bak i ovnen i de siste ti minuttene.
Skyll salat og la stå i isvann.
La vannet renne av og fordel på tallerknene.
Skjær tomater i to og ha på, sammen med bitene av kyllingkjøtt.
Bryt biter av «skinn-chipsene» og stikk dem på toppen.
Skvett over litt olivenolje og litt mindre eddik, dryss ørlite salt og kvern litt pepper helt på toppen.
woman cooking

Bon appetit!

Sett stekeovnen på 180 grader.
Riv av skinnet på kyllinglårene.
Legg det helt flatt med bakepapir under på en stekeplate. Krydre med salt og pepper, legg bakepapir også oppå og så noe tungt som presser alt godt ned. Bak i ovnen i cirka en halv time.
Bein ut lårene og skjær kjøttet i litt store biter.
Brun lett i stekepanne med salt og pepper.
Bak i ovnen i de siste ti minuttene.
Skyll salat og la stå i isvann.
La vannet renne av og fordel på tallerknene.
Skjær tomater i to og ha på, sammen med bitene av kyllingkjøtt.
Bryt biter av «skinn-chipsene» og stikk dem på toppen.
Skvett over litt olivenolje og litt mindre eddik, dryss ørlite salt og kvern litt pepper helt på toppen.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?