rask
Kyllingsalat med sukkererter og pinjekjerner
30 min
Din egen kyllingsalat komponerer du enkelt fordi omtrent alt passer til kylling. Server salaten med deilig brød.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Synøve Dreyer
92 har lagret denne
Din egen kyllingsalat komponerer du enkelt fordi omtrent alt passer til kylling. Server salaten med deilig brød.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Synøve Dreyer
92 har lagret denne
8
porsjoner
- 4 kyllingfilet
- 0.5 l kyllingbuljong, utblandet
- 4 stangselleri
- 1 sikorisalat, endiv
- 1 grønn paprika
- 100 g spinat
- 1 salat, grønn lollo
- 0.5 dl pinjekjerner
Unngå at skjermen går i dvale
- 4 kyllingfilet
- 0.5 l kyllingbuljong, utblandet
- 4 stangselleri
- 1 sikorisalat, endiv
- 1 grønn paprika
- 100 g spinat
- 1 salat, grønn lollo
- 0.5 dl pinjekjerner
Kok opp kyllingbuljongen og legg i kyllingfiletene. La dem trekke i buljongen i ca. 10-12 minutter.
Avkjøl.
Når kjøttet er kaldt, bruk fingrene og trekk det fra hverandre i passe biter etter fibrene i kjøttet.
Finsnitt stilkselleri og endiviesalat.
Finsnitt stilkselleri og endiviesalat.
Del paprika i passe store biter.
Vask og tørk spinat og lollosalat, og riv i mindre biter.
Sukkerertene deles over i to.
Bland alle ingrediensene til salaten sammen.

Bon appetit!
Kok opp kyllingbuljongen og legg i kyllingfiletene. La dem trekke i buljongen i ca. 10-12 minutter.
Avkjøl.
Når kjøttet er kaldt, bruk fingrene og trekk det fra hverandre i passe biter etter fibrene i kjøttet.
Finsnitt stilkselleri og endiviesalat.
Finsnitt stilkselleri og endiviesalat.
Del paprika i passe store biter.
Vask og tørk spinat og lollosalat, og riv i mindre biter.
Sukkerertene deles over i to.
Bland alle ingrediensene til salaten sammen.