rask

Kyllingsalat med sukkererter og pinjekjerner

30 min

Din egen kyllingsalat komponerer du enkelt fordi omtrent alt passer til kylling. Server salaten med deilig brød.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Synøve Dreyer

92 har lagret denne
Kyllingsalat med sukkererter og pinjekjerner

Din egen kyllingsalat komponerer du enkelt fordi omtrent alt passer til kylling. Server salaten med deilig brød.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Synøve Dreyer

92 har lagret denne
8
porsjoner
  • 4 kyllingfilet
  • 0.5 l kyllingbuljong, utblandet
  • 4 stangselleri
  • 1 sikorisalat, endiv
  • 1 grønn paprika
  • 100 g spinat
  • 1 salat, grønn lollo
  • 0.5 dl pinjekjerner
Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 kyllingfilet
  • 0.5 l kyllingbuljong, utblandet
  • 4 stangselleri
  • 1 sikorisalat, endiv
  • 1 grønn paprika
  • 100 g spinat
  • 1 salat, grønn lollo
  • 0.5 dl pinjekjerner
Kok opp kyllingbuljongen og legg i kyllingfiletene. La dem trekke i buljongen i ca. 10-12 minutter.
Avkjøl.
Når kjøttet er kaldt, bruk fingrene og trekk det fra hverandre i passe biter etter fibrene i kjøttet.
Finsnitt stilkselleri og endiviesalat.
Del paprika i passe store biter.
Vask og tørk spinat og lollosalat, og riv i mindre biter.
Sukkerertene deles over i to.
Bland alle ingrediensene til salaten sammen.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp kyllingbuljongen og legg i kyllingfiletene. La dem trekke i buljongen i ca. 10-12 minutter.
Avkjøl.
Når kjøttet er kaldt, bruk fingrene og trekk det fra hverandre i passe biter etter fibrene i kjøttet.
Finsnitt stilkselleri og endiviesalat.
Del paprika i passe store biter.
Vask og tørk spinat og lollosalat, og riv i mindre biter.
Sukkerertene deles over i to.
Bland alle ingrediensene til salaten sammen.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?